To je to što me zanima!

Blanka Vlašić osvojila je drugo mjesto iza Howard

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Amerikanka Howard Lowe na mitingu u Barceloni imala je pokušaj manje na dva metra i to joj je donijelo pobjedu. Na 203 su obje bile neuspješne
Vidi originalni članak

Blanka Vlašić osvojila je drugo mjesto na mitingu u Barceloni. Preskočila je točno dva metra, jednako kao i pobjednica Chaunte Howard-Lowe, ali uz jedan pokušaj više. Bilo je to drugo ovogodišnje natjecanje na kojem najbolja hrvatska atletičarka nije došla do pobjede. Prvi joj se put to dogodilo u Ostravi gdje je zauzela treće mjesto sa skromnim rezultatom 1.92.
U katalonskoj prijestolnici, u kojoj je skakala prvi put u karijeri, bila je na znatno višoj razini, ali su joj pobjedu oduzela tri pokušaja na 2.00 metra, a Amerikanka je imala pokušaj manje. Na 2.03 su obje bile neuspješne. Hrvatska rekorderka je isprobala zaletište na Olimpijskom stadionu koji će krajem ovog mjeseca biti domaćin Europskog prvenstva, a ujedno je i 91. put u karijeri na jednom natjecanju preletjela dva metra. Zajedno s Howard-Lowe je, također, postala i rekorderka mitinga.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Philly76 09.07.2010.

    dobra je ta Howard al Blanka je Blanka i ona će na prvenstvu pokazati da je najbolja

Komentiraj...
Vidi sve komentare