To je to što me zanima!

Blanka Vlašić pobijedila na 'svom' mitingu u Splitu!

Pred čak 6000 gledatelja na Gripama, Blanka je iz drugog pokušaja preskočila 201 centimetar, u čemu nije uspjela ni jedna od konkurentica
Vidi originalni članak

Kako su stvari jutros izgledale, ovo je odlično. Plakala sam na treningu, prije dolaska sam imala osjećaj da ću imati temperaturu... Nakon svega, bila sam fizički prazna i nisam imala snage za preskočiti 205, rekla je Blanka nakon što je ovu visinu tri puta rušila pred svojim sugrađanima na prepunim Gripama.
- Pobijedila sam ovdje, opet išla preko dva metra i jako sam zadovoljna - zaključila je ipak Blanka.
Konkurentice, ili bolje rečeno djevojke koje to nastoje biti, pratile su je čak i bolje nego inače. Na 198 centimetara otpala je Ruskinja Ana Čičerova i ostale su samo Ukrajinka Vita Palamar i najbolja - naša Blanka Vlašić.
Letvicu su podigle na 201. U prvom pokušaju obje su rušile, ali već u drugom Blanka je 'poletjela' i savladala i ovu visinu. Palamar u tome nije uspjela, malo potom rušila je i treći put, i Blankino slavlje moglo je početi. Gripe su nestrpljivo čekale njezine pokušaje na 205 centimetara, ali nedostajalo je snage. Nije uspjela, no novu priliku imat će već za godinu dana.
- Sljedeće godine sigurno idem preko 205, to mogu obećati - rekla je Blanka malo nakon što je odradila i svoj zadnji pokušaj.
- Moram se sutra malo odmoriti, dogovoriti se s liječnicima i vidjeti kako dalje - kaže pobjednica splitskog mitinga.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Baki 14.02.2008.

    Diskusija: Koja je ljepša- Janica ili Blanka?

  • hrvatica_bj 14.02.2008.

    dala je sve od sebe za svoju publiku..i s time da je ozljeđena..ma svaka joj čast..

  • misko1000 14.02.2008.

    blanka je zakon, sta je janica u skijanju ona je u skoku u vis. nama greške!

Komentiraj...
Vidi sve komentare