To je to što me zanima!

Blanka Vlašić pobijedila u Splitu pred 50-ak navijača

Svjetska prvakinja u skoku uvis Blanka Vlašić pobijedila je na mitingu u svom Splitu preskočivši 204 cm. Pobjedu je popratio mali broj Splićana
Vidi originalni članak

Presretna sam kako zbog nastupa u Splitu, tako i zbog odličnog rezultata. Žao mi je što nije bilo više publike, no ja na to ne mogu utjecati. Govorila sam vam na početku sezone da sam u najboljoj formi ikad i niste mi vjerovali. Ali ja se baš tako osjećam. Najbolje do sada, rekla je Blanka Vlašić nakon pobjede s preskočenih 204 cm na splitskom mitingu koji se danas održavao na igralištu NK Split.
Skokom od 204 cm ujedno je i oborila rekord mitinga, koji je do danas iznosio 201 centimetar i postavila drugi najbolji rezultat ove sezone. Pokušala je Blanka i na 206 cm, ali sva tri puta je rušila letvicu. Novi veliki rezultat popratila je sumorna atmosfera na tribinama. Naime, organizator se nije potrudio oko reklamiranja mitinga pa je svjtsku prvakinju u svom gradu gledalo tek 50-ak gledatelja. Zato su otužno izgledali i Blankini pokušaji animiranja publike na što bi odgovorilo tek 20-ak ljudi. Dovedena konkurencija bila je čak smješnija i od samog broja gledatelja. Najveća suparnica Barbara Lalakova ispala je već na 184 cm, a bilo je djevojaka koje su već na 160 cm pakirale kofere.
- Teško je skakati bez publike i bez konkurencije, no što je tu je - priznala je Blanka.  Sljedeće natjecanje je u Solunu 10. lipnja, a nakon Grčke i počinje prava sezona s najjačim mitinzima.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • nene123 18.05.2009.

    nažalost ja nisam bila među njih 50, pa zašto nije bilo malo bolje medijski popračeno, zbog izbora (glupih) sve informacije su pale u drugi red.

  • tahuti 16.05.2009.

    bravo.ove godine ruši svjetski rekord.

  • sonijakodimi 16.05.2009.

    tam je bilo 50.navijača a mi smo još luđi što o tome čitamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare