To je to što me zanima!

Blanka Vlašić propušta Dohu i na skakališta se vraća u lipnju

Kako sam se još ovog proljeća intenzivno bavila ozljedom koljena, pripreme su se odužile, pa smo odlučili prolongirati početak nastupa za početak lipnja, kaže Blanka
Vidi originalni članak

Blanka Vlašić neće nastupiti na prvom mitingu ovogodišnje Dijamantne lige u Dohi. Dug period oporavka i priprema nakon ozljede koljena odgodili su start sezone za početak lipnja, pa ćemo Blanku prvi put na zaletištu vidjeti u Rimu (4. lipnja) ili Birminghamu (7. lipnja).

- Žao mi je što propuštam Dohu jer je to natjecanje za koje me vežu najljepše uspomene. No, kako sam se još ovog proljeća intenzivno bavila ozljedom koljena, pripreme su se odužile, pa smo odlučili prolongirati početak nastupa. Nadam se da će se to dogoditi u prvoj polovici šestog mjeseca. Svjetsko prvenstvo u Pekingu je dosta kasno, sezona je duga. Ima dosta natjecanja, pa će biti i dosta prilika za dobar rezultat - rekla je Blanka.

Blanka je u Dohi pobjeđivala četiri puta uzastopce od 2007. do 2010. i skokom od 205 cm drži rekord mitinga.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nikluk20 07.05.2015.

    šta se nije ona povukla?.....

  • Matija_Vt_1 07.05.2015.

    Svaki puta dok napišu nešto u vezi Blanke bude propušta ovo zbog ozljede , ne može nastupiti i odgađa svoj povratak zbog ozljede itd..

  • henriquez 07.05.2015.

    ova već 2, 3 godine ne skače bolje joj je da se povuče, očito da ima previše ozljeda

Komentiraj...
Vidi sve komentare