To je to što me zanima!

Blanka Vlašić: Sve je na svom mjestu, bit će mi gušt skakati

Startna lista je uistinu impresivna, skakalište u Oslu mi se jako sviđa i odgovara mi, uvijek se odlično osjećam na ovom stadionu i bit će pravi gušt skakati, kaže Blanka
Vidi originalni članak

Uoči prvog nastupa ove sezone, na mitingu Dijamantne lige u Oslu u srijedu, naša najbolja visašica Blanka Vlašić puna je optimizma. Vjeruje kako će se na skakalištu na stadionu Bislett, na kome je do sada pobjeđivala četiri puta i drži rekord, pokazati pravu formu uoči povratničke sezone.

- Neću govoriti o brojkama i o prognozama, već ću samo reći da se osjećam dobro, da sam odradila pripremno razdoblje uspješno i da sam jako motivirana pružiti jak otpor curama koje su ovdje. Startna lista je uistinu impresivna, skakalište u Oslu mi se jako sviđa i odgovara mi, uvijek se odlično osjećam na ovom stadionu i bit će pravi gušt skakati, pogotovo jer su najave i kako će nas vrijeme poslužiti. Sve je na svom mjestu i jedva čekam početak natjecanja - poručila je Blanka, koju raduje snažna konkurencija.

- Ove sezone skok u vis se jako digao, puno je više cura u konkurenciji za prva mjesta i drago mi je što sam i ja ponovno dio tog šušura. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • usamljeni strijelac 10.06.2014.

    Samo ti kreni i dobro se pripremi, rezultata neće faliti.

  • srakar 10.06.2014.

    Nemoj Blanko molim te govoriti da si spremna, jer će te Jovica tužiti IAF-u, pa ćeš dobiti zabranu natjecanja na barem 10 mitinga.Inaće sretno ti bilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare