To je to što me zanima!

Blanka Vlašić zbog operacije propušta Europsko prvenstvo!

Zahvat sam planirala krajem rujna, ali su okolnosti takve da bi mi me njegovo prolongiranje moglo bitno omesti u pripremi za Olimpijske igre, kazala je Blanka
Vidi originalni članak

Opetovana bol u predjelu Ahilove tetive ponukalo je Blanku da otiđe na pregled kod dr. Leifa Swarda u Göteburg.

U utorak je odlučeno da se napravi artroskopski zahvat i odstrani izraslina koja ometa  rad Ahilove tetive, te komadić hrskavice u skočnom zglobu odrazne, lijeve noge. Mada zahvat predstavlja manju traumu, ipak će se odustati od dvoranskih nastupa ove zime.

– Zahvat sam planirala krajem rujna, ali su okolnosti takve da bi mi me njegovo prolongiranje moglo bitno omesti u pripremi za Olimpijske igre – kazala je Blanka.

Doktor Sward napravit će ortoskopiju u utorak, 31. siječnja na klinici u Göteborgu uz asistenciju profesora Jon Karlssona. Ovaj tim iza sebe ima mnogo sličnih zahvata na mnogim vrhunskim sportašima koji su imali slične tegobe.

Povratak maksimalnom trenažnom intenzitetu očekuje se sredinom ožujka.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • SpužvaBob 26.01.2012.

    Ajd, ozdravi, nemoj samo opet plakat i držat konferencije već obavi to ...

  • zorro_1 26.01.2012.

    sada kada joj opet losije ide ce sigurno ponovno izgubiti neke svoje porno fotke i pustiti ih malo u javnost. samo nema sa kim se sexati. zadnji je bio onaj glupi srbin, nitko nece ovo bedevijsko cudo ni pipnuti kako izgleda.

  • edigno 26.01.2012.

    otvoriš paštetu-pogodi tko iskoči?

Komentiraj...
Vidi sve komentare