To je to što me zanima!

Blanka Vlašić: Želim zlato za četiri godine u Londonu

Ponosna sam na ovo srebrnu medalju, no sad je preda mnom novi cilj. Najprije Zlatna liga, a potom i novi olimpijski ciklus, rekla je Blanka Vlašić
Vidi originalni članak

Nakon zagrljaja s majkom i bratom Blanka Vlašić je kroz splitsku zračnu luku krenula do VIP salona praćena pljeskom i povicima “Bravo! Bravo, Blanka!” iznenađenih putnika koji nisu očekivali da će im se pred očima prošetati nositeljica srebrnog olimpijskog odličja iz Pekinga. Prepoznali su je i brojni inozemni gosti, a ona je udovoljila svim zahtjevima za autograme i zajedničkim fotografiranjem.
- Jedan olimpijski ciklus je iza mene, ponosna sam na ovu srebrnu medalju, no sad je preda mnom novi cilj. Najprije Zlatna liga, a potom i novi olimpijski ciklus. Želim zlato za četiri godine u Londonu, sve će biti podređeno tome - rekla je Blanka, a na pitanje “I udaja?” odgovorila je:
- Da i udaja! Ali već sam rekla - nema udaje prije Londona - poručila je Blanka, vidno iscrpljena dugim putovanjem do Splita.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • johannisthal 26.08.2008.

    A Blanka se opet razbacuje zlatom koje jos nema. Pa kad ce ta klinka vec jemput odrasti? Zato je Tia i pobijedila jer ima vece sportsko i zivotno iskustvo i zna kad se ckomi i kad prica.

  • Elio 26.08.2008.

    sve u svoje vrijeme hehe

  • god of war 26.08.2008.

    malo me podsjeća nba cro copa..ono,prevelike tonove pijeva amuzika je katastrofalna..ali blanka moja,evo ja ti od srca želim da uzmeš zlato...ali još mi je velika enigma,32-33 u nizu pobjede,a ovamo\"zakažeš\"...nije mi jasno....

Komentiraj...
Vidi sve komentare