To je to što me zanima!

Blankina velika konkurentica: Čim sam je vidjela, znala sam

Bila je moja konkurentica, ali i moja prijateljica. Ona je jedina od svih mojih suparnica s kojom sam se mogla iskreno zabavljati, čestitala je Blanki na umirovljenju Kajsa Bergqvist
Vidi originalni članak

Gotovo pet godina od zadnjeg službenog skoka, onog brončanog u Rio de Janeiru, Blanka Vlašić rekla je - gotovo. Očekivano, njena je odluka uzbudila atletski svijet iz kojeg na Blankinu adresu pristižu mnoge poruke, a među njima je i ona Kajse Bergqvist (44), Šveđanke koja je i Blanku gurala da bude još bolja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kad sam prvi put vidjela Blankin skok, znala sam… Ova djevojka će skakati visoko! Trebalo joj je neko vrijeme da postigne punu koordinaciju tih duuuugih nogu, ali onda - wow! Blanka je ženski skok u vis učinila zabavnim, a okupljenima je uvijek priredila šou - kako kroz svoje nastupe, tako i kroz svoju karizmu. Nova atletska zvijezda je rođena - rekla je Šveđanka, i dalje aktualna svjetska dvoranska rekorderka s 208 cm.

Bez obzira što su bile konkurentice, Vlašić i Bergqvist vezalo je prijateljstvo.

- Bila je moja konkurentica, ali i moja prijateljica. Ona je jedina od svih mojih suparnica s kojom sam se mogla iskreno zabavljati. Blanka ima odličan smisao za humor i uvijek sam voljela biti u njenoj blizini. Blanka, ti si najbolja, čestitam ti na umirovljenju.

Bergqvist je takve Čestitke primala još davne 2008. godine s 31 godinom, a otišla je s jednim svjetskim i europskim zlatom, dvije svjetske i jednom olimpijskom broncom...

- Nemam potrebnu motivaciju za nastavak. Više mi nije zabavno trenirati. Sada želim novi život - objasnila je tada svoju odluku.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Trump Jong Un 19.02.2021.

    Ako može jedan intervju sa sponzorima zašto je toliko smetalo njeno vjersko opredjeljenje " Studeni " i gdje se to one točno kose te kako bi to utjecalo na smanjenu potražnju tržišta ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare