To je to što me zanima!

Blatter je sretan zbog odluke o Kosovu: To je velika pobjeda...

Predsjednik Fife, Sepp Blatter, rekao je kako je sretan zbog odluke Fifinog odbora za hitne slučajeve o Kosovu. Podsjećamo, Kosovo smije igrati prijateljske utakmice
Vidi originalni članak

To je pobjeda i dobro je za razvitak nogometa, napisao je predsjednik Fife, Sepp Blatter, na svom profilu na Twitteru nakon odluke Fifinog odbora za hitne slučajeve o Kosovu.

Podsjećamo, Fifa je privremeno odobrila Kosovu odigravanje prijateljskih utakmica, ali do daljnjega bez isticanja zastave i himne. Kosovo ne smije igrati s državama bivše Jugoslavije.

Kao mogući protivnici u prijateljskoj utakmici spominju se SAD, Nizozemska, Švedska ili Bugarska.

- Sretan sam zbog ove odluke - dodaje predsjednik Fife, Blatter.

Iako je Kosovo dobilo privremenu dozvolu odigravanja prijateljskih utakmica, propala je najavljena utakmica protiv Hrvatske u Prištini. 

Zabrana odigravanja s reprezentacijama bivše države bio je jedan od glavnih zahtjeva Vlade Republike Srbije. Srbiji je bilo neprihvatljivo da Kosovo igra s Hrvatskom.

No i to će se vjerojatno promijeniti kad Kosovo uđe u UN i kad ga priznaju Fifa i Uefa.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • dokaz 15.01.2014.

    čekamo još Republiku Srpsku

  • LIJEPA LI SI 14.01.2014.

    Ljudi , ajmo organizirati put u Prištinu kad budu igrali prvu tekmu i svi u kockicama i svi ,naravno, navijati za Kosovo . ILI NAM I TO MOGU ZABRANITI !!???

  • strmi007 13.01.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare