To je to što me zanima!

Blaženko Lacković s osam šavova: Možda smo ukleti

Blaž Lacković, hrvatski rukometni reprezentativac, odlučio je sam objasniti kobnu subotu kada je u splitskom noćnom klubu uspio porezati ruku...
Vidi originalni članak

Zaradio sam osam šavova. Ali ozljeda nije ni blizu tako teška kako se govori. Liječnik je rekao da je sve dobro napravljeno. Za dva dana ću početi s treninzima trčanja. Moj nastup na Europskom prvenstvu nije upitan, rekao je Blaženko Lacković o ozljedi ruke.
U disku u Splitu gdje je proslavljao rođenje sina, Lacković je zbog naguravanja pao i rasjekao ruku. Pojavio se na konferenciji za novinare u Makarskoj dva dana kasnije sa zavijenom šakom. No svi prsti su mu pokretni
- Bila je gužva. Netko je gurnuo mog suigrača i on se naslonio na mene. Po inerciji sam pao na stol s čašama i razrezao šaku. Čisti peh, svakome se moglo dogoditi - zaključuje Lac.
Prve reakcije na nezgodu on drži pretjeranima i u više navrata je naglasio kako nije bila riječ ni o kakvom tulumarenju ili pijančevanju.
- Nama je stručni stožer dozvolio da odemo na piće. Stigli smo u Split u 1.30 sati i ostali u disku dva i pol sata. Ne znam treba li nam netko to uzeti za zlo. Nemam što skrivati. I inače mi u ekipi imamo običaj nazdraviti nakon uspjeha radi podizanja atmosfere među igračima. To što se uvijek netko ozlijedi uoči velikih natjecanja mogu ocijeniti relativnim prokletstvom - rekao je  Lacković koji je tijekom cijele konferencije u Makarskoj pokazivao dobro raspoloženje, ali stalno naglašavajući da zbog ekipe "ne bi bilo korektno da se od muhe radi slona".
Glasnogovornik rukometne reprezentacije je na kraju konferencije dodao da će Lacković biti spreman za Europsko prvenstvo te da se treningu pridružio i Željko Musa.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • zeljk01 21.01.2010.

    lako moguće da postoji prokletstvo..zapravo urok...ali i to se da srediti....javite se!

  • Dannyboy 15.01.2010.

    ...nemojte se opijati 7 dana prije EU pa nebute ukleti...

  • TESSA_1 14.01.2010.

    da nisi pio i da nisi lumpovao, ne bi se dogodilo ne svaljuj krivnju da nadnarevne pojave UKLETI , HAHAHAHAHAH budala još jedan debilni sportaš koji ne zna cijeniti što je Hrvatsko,lakše je sjediti na klupi i gledati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare