Obavijesti

Sport

Komentari 16

Blaženko Lacković s osam šavova: Možda smo ukleti

Blaženko Lacković s osam šavova: Možda smo ukleti
3

Blaž Lacković, hrvatski rukometni reprezentativac, odlučio je sam objasniti kobnu subotu kada je u splitskom noćnom klubu uspio porezati ruku...

VIDEO

Zaradio sam osam šavova. Ali ozljeda nije ni blizu tako teška kako se govori. Liječnik je rekao da je sve dobro napravljeno. Za dva dana ću početi s treninzima trčanja. Moj nastup na Europskom prvenstvu nije upitan, rekao je Blaženko Lacković o ozljedi ruke.
U disku u Splitu gdje je proslavljao rođenje sina, Lacković je zbog naguravanja pao i rasjekao ruku. Pojavio se na konferenciji za novinare u Makarskoj dva dana kasnije sa zavijenom šakom. No svi prsti su mu pokretni
- Bila je gužva. Netko je gurnuo mog suigrača i on se naslonio na mene. Po inerciji sam pao na stol s čašama i razrezao šaku. Čisti peh, svakome se moglo dogoditi - zaključuje Lac.
Prve reakcije na nezgodu on drži pretjeranima i u više navrata je naglasio kako nije bila riječ ni o kakvom tulumarenju ili pijančevanju.
- Nama je stručni stožer dozvolio da odemo na piće. Stigli smo u Split u 1.30 sati i ostali u disku dva i pol sata. Ne znam treba li nam netko to uzeti za zlo. Nemam što skrivati. I inače mi u ekipi imamo običaj nazdraviti nakon uspjeha radi podizanja atmosfere među igračima. To što se uvijek netko ozlijedi uoči velikih natjecanja mogu ocijeniti relativnim prokletstvom - rekao je  Lacković koji je tijekom cijele konferencije u Makarskoj pokazivao dobro raspoloženje, ali stalno naglašavajući da zbog ekipe "ne bi bilo korektno da se od muhe radi slona".
Glasnogovornik rukometne reprezentacije je na kraju konferencije dodao da će Lacković biti spreman za Europsko prvenstvo te da se treningu pridružio i Željko Musa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"