To je to što me zanima!

Blažičko: Na Sportklubu sam radio da platim račun

Prije dvije godine potpisao sam jamstvo na kredit prijatelju. On je upao u probleme i njegova banka 'sjela' mi je na plaću, pravdao se Ivica Blažičko
Vidi originalni članak

Sportski komentator HRT-a Ivica Blažičko priznao je da je radio u "fušu. Nakon što su se na Youtubeu pojavile snimke prijenosa utakmica engleskog prvenstva na kabelskoj televiziji Sportklub, a u pozadini je bio glas koji je bio sličan Blažičkovom, pojavile su se sumnje u kršenje ugovora koji komentator ima s HRT-om, piše Večernji list.
Iako je ispočetka negirao da je on prenosio utakmice, ipak je priznao. Na forumu HTV-a napisao je:
- Ostao sam šokiran halabukom koja se podigla. Da, ja sam komentirao utakmice. Razlog je beskrajno prozaičan i "hrvatski - napisao je Blažičko i nastavio:
- Prije dvije godine potpisao sam jamstvo na kredit dobrom prijatelju. On je upao u probleme i njegova banka mi je još za vrijeme SP-a u Južnoj Africi blokirala kartice. Od srpnja je "sjela" na moj račun. Za kolovoz sam dobio 7.000 kuna plaće. Znam da je to za neke velik iznos, no ja trenutno s tom plaćom ne mogu plaćati račune.
Blažičko će, piše Večernji, najvjerojatnije zaraditi opomenu pred otkaz.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • zed_zed 25.09.2010.

    zar je došlo vrijeme da se kažnjava one koji rade?? treba kažnjavati one na htv-u koji NE rade a primaju plaću.

  • user_34983 25.09.2010.

    tribalo mu je humi odma uvalit otkaz...bez opmene...dosadan je sa pluvačkom u grlu, neprofesionalan, a nije bio baš ni vjeran (nova tw)

  • marenda 25.09.2010.

    hahah ko prizna pola mu se prašta odjeb je lansiran, čagano plasiran, jer već sam dovoljno izmasiran......

Komentiraj...
Vidi sve komentare