To je to što me zanima!

Blažičko potvrdio: Definitivno neće biti prijenosa Hajduka...

Prije dva dana poslali smo upit i pokušali organizirati osobnu produkciju, no zbog zauzetosti tehnike nitko nije bio spreman prihvatiti našu ponudu, kaže Blažičko
Vidi originalni članak

Na žalost navijača Hajduka i svih ljubitelja nogometa u Hrvatskoj prijenosa prve utakmice drugog pretkola Europske lige između Dundalka i Hajduka neće biti. Nakon što je HTV odustao od prijenosa gostujućih utakmica Hajduka i Rijeke te svih susreta RNK Splita tvrtka Sportska dimenzija pokušala je osigurati prijenos iz Irske.

- Žao mi je, no nismo uspjeli iz jednostavnog razloga što prijenos ne rade ni Irci. Prije dva dana poslali smo upit i pokušali organizirati osobnu produkciju, no zbog zauzetosti tehnike nitko nije bio spreman prihvatiti našu ponudu - rekao je Ivica Blažičko iz Sportske dimenzije i dodao:

- Ovim putem želim demantirati financijske iznose koji su se pojavili u javnosti, nekakvih 6000 eura koliko bi slična produkcija stajala u Hrvatskoj. Mi nikada nismo ni stigli do razgovora o financijama jer nismo pronašli partnera u Irskoj koji bi bio spreman raditi prijenos - zaključio je Blažičko.

Utakmica Dundalka i Hajduka igra se danas u 20.45, a live tekstualni prijenos možete pratiti na 24sata.hr.

Idi na 24sata

Komentari 105

  • daljinac 18.07.2014.

    najnovije sranje b.kovačevića !

  • max88 17.07.2014.

    Blazicko mamiceva p....

  • cro007 17.07.2014.

    u potpunosti razumijem hajdukove navijace i nije uredu od hrt rijku prenose koja igra deset utakmica u europi a ajduka koji igra dvije znaci mozda samo jednu i upravu ste hajdukovci treba se ljutit

Komentiraj...
Vidi sve komentare