To je to što me zanima!

Blizu prvog naslova u karijeri: Ćorić ušao u finale Marrakecha

Borna Ćorić će u finalu igrati protiv boljeg iz dvoboja između Francuza Benoîta Pairea i Nijemca Philippa Kohlschreibera. Tu ide po svoj prvi naslov nakon dva poraza u dosadašnjim finalima...
Vidi originalni članak

Hrvatski tenisač Borna Ćorić plasirao se u finale ATP turnira u Marrakechu nakon što je u subotu u polufinalu svladao Čeha Jirija Veselog sa 6-4, 6-4 poslije sat i 22 minute igre.

Bio je to meč sa malo prilika za "break", a svoju jedinu šansu u prvom setu Ćorić je uspio iskoristiti.

Hrvatski tenisač je u drugom setu odlično servirao, imao je 70 posto prvog servisa. Na svoj početni udarac izgubio je samo sedam poena, pa Vesely nije niti došao do prilike za "break". Ćorić je, pak, iskoristio jednu od tri "break-lopte", te je zasluženo prošao u finale.

Bio je to njihov treći međusobni dvoboj i uvijek je slavio Ćorić, a posljednji puta prije godinu dana na istom ovom turniru, također u polufinalu. Za Ćorića je ovo treće ATP finale, a dosadašnja dva, dvaput je gubio.

Borna Ćorić će u finalu igrati protiv boljeg iz dvoboja između Francuza Benoîta Pairea i Nijemca Philippa Kohlschreibera.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Joker123 15.04.2017.

    Sritno

  • Mél.C.B.🌼 15.04.2017.

    Ajmo Coricu, ocito ti pase Maghrebski zrak,..nadam se da ce biti vise srece nego lani ! :*

  • 15.04.2017.

    Nadam se da će biti "treća sreća" , danas možda najbolji meč još tamo od Cincinnatia prošle godine. Zrelije i fokusiranije je to djelovalo s čvrstim servisom, dobrim reternom, lobovima, par dobrih voleja.. Kada bi barem držao na duži period takav nivo igre onda si ne bi dozvolio da ranking padne na pomalo sramotno 79. mjesto što je uvreda za Bornine realne mogućnosti. Inače ako prođe u Monte Carlu Chardya igrat će po treći put ove sezone protiv Čilića...

Komentiraj...
Vidi sve komentare