To je to što me zanima!

BMW se povlači iz Formule 1 na kraju tekuće sezone

Njemački automobilistički div BMW objavio je da se na kraju ove sezone povlači iz Formule 1. Tvrde da razlog nisu slabi rezultati i veliki troškovi
Vidi originalni članak

Njemački proizvođač automobila BMW odlazi iz Formule 1 na kraju ove sezone, objavio je danas predsjednik uprave BMW-a Norbert Reithofer.
- Upravni odbor jučer je odlučio da je vrijeme za promjene kad je u pitanju naše sudjelovanje u automobilističkim sportovima. Zbog toga BMW odlazi iz Formule 1 na kraju ove sezone - rekao je Reithofer na konferenciji za novinare.
Dodao je da razlog za to nisu veliki troškovi, niti slabi rezultati, već promjena strategije, što znači da će BMW ostati aktivan u drugim automobilističkim sportovima.
BMW je 2005. preuzeo švicarsku momčad Sauber, a prije toga je proizvodio motore za Williams.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • CR9 29.07.2009.

    kubica bi mogao zamijeniti massu u ferrariju ako se on ne daj boze ne vrati u F1, a heidfeld bi mogo umjesto barrichella ako ovaj ode u mirovinu, cemu se ja nadam jer je ocito proslo njegovo vrijeme...

  • god of war 29.07.2009.

    a di će sad kubica i heidfeld..ok,za heidfelda pretpostavljam,d aje on svoje odvozio,iako je bmw bio solidan u proteklih godina,ali nije moga izcrpit maximalan potencijal bolida,ali kubica ima perspektivu jaku,sad..ali ja mislim d aće oni sebi nać bolide next ysear,i to kvalitetne....a za bmw,šta reć...jebi ga,bilo je dobro dok je trajalo,by by :)

  • JAX 29.07.2009.

    kubica prelazi u renault a heidfeld mozda u wiliams ....mario i co su se preracunali i upropastili sezonu

Komentiraj...
Vidi sve komentare