To je to što me zanima!

Boban: Nećete se zaljubiti u Mandžu, ali morate ga cijeniti

Bivši kapetan Hrvatske za Corriere dello Sport rekao je da mu je žao što Modrić nije došao u Milan te da Mandžukić nije igrač koji će odvesti Juventus na višu razinu
Vidi originalni članak

Žao mi je što Luka Modrić nije došao u Milano, no klub je u to vrijeme imao drugačije financijske mogućnosti no sada. Kao Hrvat mogu reći da bi se sjajno uklopio u naš klub, rekao je Zvonimir Boban u razgovoru za Corriere dello Sport.

Bivši kapetan Hrvatske komentirao je situaciju na San Siru te transfere Juventusa, Intera, njegovog Milana... Naravno, nije mogao izbjeći pitanja o dolasku sunarodnjaka u Juventus.

- Mario Mandžukić zaslužuje pohvale za sve što je napravio u proteklim godinama. On ne može odvesti Juventus na višu razinu, no morate ga cijeniti, a svi u Juventusu moraju mu pomoći da igra dobro. Nećete se zaljubiti u njegovu igru, ali ima veliko srce - rekao je o napadaču 'kockastih' Boban.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • kme kme Jajduk 02.07.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • MarkoIvic 02.07.2015.

    aj i neka pametna od tebe

  • osijek90 02.07.2015.

    i boban ga sere, o sunarodnjacima sve najbolje a ne tu glumit nekog mulca bez dlake na jeziku

Komentiraj...
Vidi sve komentare