To je to što me zanima!

Bobby Zamora: Fulham može osvojiti Europa ligu

Kod kuće smo u velikoj formi, a u Europa ligi ni vani ne igramo loše, pa zašto onda ne bismo mogli otići do kraja, rekao je Fulhamov Zamora
Vidi originalni članak

Fulham je ove sezone već kreirao dvije senzacije u Europa ligi, izbacivši Šahtar i Juventus, a njegov ponajbolji nogometaš Bobby Zamora je uvjeren kako serija neće stati na tome...
- Koliko daleko možemo u Europa ligi? Zašto ne do kraja - optimistično je izjavio 29-godišnji napadač dan nakon domaće pobjede protiv Wolfsburga (2-1) u prvoj utakmici četvrtfinala drugog europskog kupa po kvaliteti.
- Kod kuće smo u velikoj formi, a u Europa ligi ni vani ne igramo loše, pa zašto onda ne bismo mogli otići do kraja?
O uzvratu protiv Wolfsburga idući tjedan strijelac osam ovosezonskih golova u Premiershipu i pet u Europa ligi (uključujući i jedan jučerašnji) je kazao:
- Bit će to teška utakmica, za nas jedna od najvećih ove sezone. Neće biti lako, ali pokazali smo da znamo postići golove protiv njih i zato idemo u Wolfsburg s mišlju da možemo ponovno pobijediti.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • zuzelac 02.04.2010.

    Nadam se da ce Benfica osvojit jer igra najljepši nogomet i ima odlične igrače (aimar,cardozo,di maria...) koji bi dogodine nešto mogli napravit i u ligi prvaka ; !!

  • ivanovbrat 02.04.2010.

    hahaha care

Komentiraj...
Vidi sve komentare