To je to što me zanima!

Boca Juniorsi poludjeli: Carlos Tévez ozlijedio se - u zatvoru?!

Navodno je Carlos Tévez bio u posjeti polubratu Juanu Albertu koji odrađuje 16-godišnju kaznu u zatvoru u Córdobi, a tamo je odlučio malo zaigrati...
Vidi originalni članak

Kada si profesionalni igrač, uvijek moraš biti pažljiv jer nikada ne znaš gdje vreba opasnost od ozljede. Čak i kada nisi na terenu... A s Carlosom Tevezom sada smo doznali da se lako možeš ozlijediti i u - zatvoru!

Argentinac se nakon nekoliko slobodnih dana vratio u Bocu ozlijeđen, a iako je klub bio prilično tajanstven u objašnjenju što točno stoji iza ozljede Tévezova lista, tamošnji mediji su doznali da se bivša zvijezda West Hama, Manchester Uniteda, Cityja i Juventusa ozlijedila igrajući nogomet u zatvoru.

Navodno je Tevez bio u posjeti polubratu Juanu Albertu Martinezu koji odrađuje 16-godišnju kaznu u zatvoru u Córdobi, a tamo je odlučio baciti partiju nogometa s Martinezom i još nekoliko zatvorenika.

Clarin Sports piše kako su u klubu bijesni nakon što su doznali gdje se Tevez ozlijedio, a još uvijek nije poznato koliko će točno pauzirati, iako se spominje čak i mjesec dana oporavka.

Tevezov polubrat je u zatvoru od 2010. godine kada je proglašen krivim za organizaciju oružane pljačke u kojoj je nosio policijsku uniformu i tako presreo vozilo koje je prevozilo novac u banku.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Danilo Ignacije Pribićević 28.03.2018.

    Respek do poda! Jedino koga od nogometasa vidim da bi bez problema posjetio zatvore je Cristiano. Pokazao bi deckima zasto je najbolje, dao par autograma i onda pod topli tus.

  • kinezojapanac 28.03.2018.

    Ja imam prijatelja koji igra košarku u Americi, u ugovoru mu masnim slovima piše da ne smije voziti motor, a niti sjedati na isti čak i kad je ugašen. Ima toga još ali jedan mali primjer.

  • ivan811 28.03.2018.

    telent u rangu Maradone i Messija al jbga kad ti je kvart, drustvo,obitelj najvaznije u zivotu ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare