To je to što me zanima!

Bočkaj u elementu: Svlačionica je jedva izdržala veliko slavlje

Nogometaši Osijeka nadigrali su Hajduk (1-0) i bodove ostavili u 'svom dvorištu', a slavlje se nastavilo i u svlačionici u kojoj je bilo vatreno. Raspjevanu družinu predvodio je kralj zabave - Petar Bočkaj
Vidi originalni članak

Osijek, Osijek, Osijek! Mi smo jaki, bodrite nas navijači!, orilo se svlačionicom na Gradskom vrtu nakon što je domaća momčad srušila Hajduk 1-0 golom Antonija Mancea

Fantastičnu utakmicu odigrali su nogometaši Osijeka, u potpunosti nadigrali Hajduk, a ozračje na tribinama bilo je fenomenalno. 'Letjeli' su igrači Osijeka terenom, a energije im nije nedostajalo ni nakon utakmice.

Pogledajte video:

Skenderovi su dečki pljeskali, a predvodnik slavlja je, pogađate, bio Petar Bočkaj (23). Lupao je Pero dlanom i šakom o zid svlačionice, derao grlo i uživao u najvećoj pobjedi svoje momčadi ove sezone. 

OSIJEK - HAJDUK 1-0 Slavonska fešta! Mance slomio Splićane, ništa od prve pozicije

Pun hvale za igru svoje momčadi bio je trener Dino Skender pa je možda igračima nakon utakmice i dao dopuštenje da malo 'zaruže' i nešto kasnije od uobičajenog odu na spavanje. 

Hajduk je porazom na teškom gostovanju ostao na drugom mjestu s 12 bodova iz šest odigranih utakmica, a Osijek je treći s 11 bodova. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Kićo-Os 27.08.2019.

    Pero je jedan od najboljih igrača i HNL-u. Možete ga mrziti koliko god hoćete ali je nogometaš samo takav. Podredi se ekipi i igra pozicije koje mu se dodjele. Odličan pregled igre odličan centaršut.. slobodnjak...i brži je od većine igrača. Pero je materijal za repku!

  • 26.08.2019.

    Glupi alkoholičar i ubojica na cesti..

  • 7vuk777 26.08.2019.

    bravo za osijek

Komentiraj...
Vidi sve komentare