To je to što me zanima!

Bočkaja osudili zbog uvreda bivšoj supruzi: Napisao da će joj 'j**at mater dok ne čuje dijete'

Nogometaš Dinama Petar Bočkaj (25) mora platiti 2000 kuna kazne i 200 kuna sudskog postupka zbog vrijeđanja bivše supruge s kojom ima dijete. Prije godinu i pol u kolovozu verbalno je nasrnuo na nju
Vidi originalni članak

U sms poruci napisao je novi 'modri' Petar Bočkaj sad već bivšoj supruzi da 'ide u pi**u materinu' te da će joj 'j**at mater dok ne čuje svoje dijete i neka ide u pi**u materinu', a za to je zaradio sudsku tužbu i na kraju presudu zbog verbalnog nasilja u obitelji.

NOVI IZGLED 'PLAVIH' Zašto je Bočkaj stigao? Evo kako bi sad Dinamo trebao izgledati! Malo je lijevih bekova uspjelo

Sve je to Bočkaj priznao u obrani, ali dodao je kako 'niti u jednom trenutku istom porukom koju je uputio bivšoj supruzi nije imao namjeru kod nje prouzročiti osjećaj straha, uznemirenosti i povrede dostojanstva'. Napisao je sve u afektu jer mu je supruga poručila da ne može čuti svoje dijete na telefon.

Tog je dana u kolovozu pretprošle godine bočkaj htio čuti dijete, ali mu je bivša supruga rekla da je na rođendanu nakon čega ju je izvrijeđao u pozivu, a zatim i sms porukom. Razgovor je čula prijateljica s kojom je bila u autu te su zajedno otišle u policiju.

Prekršajna ga je sutkinja proglasila krivim te mora platiti 2000 kuna kazne i 200 kuna sudskog postupka.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • Zukizuki 21.01.2022.

    IQ nogometaša. Piše poruka da ova ima dokaz kako bi ga još više mogla stisnut!

  • vanek 19.01.2022.

    Koji strašan prekršaj,200 kn sudski postupak(smiješno),a kazna 2000 kn (toliko su meni uzeli kad me presreo presretač), a svi portali se raspisali o tome kao da joj je glavu otkinuo,smiješno do bola, čak ni Vukojevića nisu toliko rastezali kad su ga bivša i punica prijavile. Ovo je još smješnije,čula prijateljica pa ga prošle prijavit, ne mogu vjerovati

  • 19.01.2022.

    2000 kn jer je rekao bivsoj zeni da ide u pi... materinu 😂😂😂 Pa gdje mi zivimo

Komentiraj...
Vidi sve komentare