To je to što me zanima!

Bogatstvo za Modrića? Za Luku Carrick plus milijuni

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson za hrvatskog reprezentativca bi dao 12 milijuna eura i važnog veznog igrača Uniteda Michaela Carricka
Vidi originalni članak

Nije dugo trebalo treneru Manchester Uniteda Sir Alexu Fergusonu da shvati kako će bez Cristiana Ronalda teško obraniti naslov engleskog prvaka.
Da mu nedostaje pravi znalac koji će znati gurnuti Berbatovu, Rooneyu i Owenu pravu loptu, igrač poteza - Luka Modrić!
- Luka Modrić fantastičan je nogometaš. Nevjerojatno je kako se brzo prilagodio engleskom nogometu. Ma, on može igrati u bilo kojem klubu na svijetu - rekao je nedavno Sir Alex kolegi iz Tottenhama Redknappu.
I Luka je čuo Fergusonove pohvale i ostao zatečen.
- Čuti takve komplimente od menadžera Manchestera nešto je nevjerojatno. On sigurno zna prepoznati kvalitetna igrača - rekao je Luka Modrić.
A Ferguson je u Modriću očito prepoznao idealno pojačanje i najboljeg igrača Tottenhama želi pod svaku cijenu vidjeti na Old Traffordu. I više ne želi čekati. Redknappu je ponudio 12 milijuna eura i Michaela Carricka!
Praktički nemoralna ponuda, ali zna se da Redknapp iznimno cijeni hrvatskog reprezentativca i da ga ne kani tako skoro pustiti iz Tottenhama. No Alex Ferguson je s White Hart Lanea već doveo Carricka i Berbatova, i uvijek dobije ono što želi...

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Sperminator 24.08.2009.

    a jeste vi i paglu pa vidite li da pise 12 mil i Carrick,cuj mali novci pa zbrojite njegovu vrjednost sa tom svotom pa vidite sta cete dobiti.a jeste i tupi...prvo se tekst procita pa se komentira...

  • user_23141 24.08.2009.

    A koji ce im ku..c Carrick?!? Zar je on nadomjestak za \"mozak\" mamcadi, za Luku Modrica??? Nikad! Ferguson nije lud, zna on zasto zeli Modrica, uzmi jos koliko toliko za \"jeftino\" jer ce za godinu dvije vrijediti papreno, a Tottenham je vec u ovu sezonu krenuo zestoko s Modricem kao najboljim igracem, cijena ce samo rasti, na kraju ce ispasti da je iz Dinama otisao za sitnis u usporedbi s onim sto bi moglo doci.

  • mazur 24.08.2009.

    boga vam slijepog vidite li da piše 11,5mil € i Carrick!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare