To je to što me zanima!

Bogdanović ima novog trenera: Pistonsi mu dali rekordni novac

Williams je 2022. dobio nagradu za najboljeg trenera sezone, a preuzet će Pistonse koji su imali najgori omjer NBA lige ove sezone (17-65) unatoč sjajnoj sezoni Bojana Bogdanovića
Vidi originalni članak

Detroit Pistonsi angažirali su bivšeg trenera Phoenix Sunsa, Montyja Williamsa (51). Pistonse je pet godina vodio Dwane Casey, koji će ostati u upravi kluba.

Williams je dogovorio sve uvjete s Pistonsima. Potpisao je šestogodišnji ugovor težak čak 78,8 milijuna dolara, što je rekordna svota za trenera u povijesti lige.

SAD IDE PO NBA NASLOV Životna priča heroja Miamija: Oca nije upoznao, a mama ga je izbacila na ulicu kad je imao 13

NBA DOIGRAVANJE VIDEO Boston zabio za pobjedu sa zvukom sirene! Finale Istoka ide u sedmu utakmicu

Vodio je Sunse od 2019. do 2023., a s momčadi iz Arizone došao je do velikog NBA finala 2021. godine, u kojem je izgubio od Milwaukee Bucksa. 

Razočarao je Sunse

Napustio je Sunse nakon razočaravajućeg ispadanja u doigravanju. Sunsi su bili među favoritima za osvajanje naslova nakon dovođenja Kevina Duranta, a Williams je platio cijenu nakon poraza od Denver Nuggetsa i Nikole Jokića u drugoj rundi doigravanja.

EKSKLUZIVAN INTERVJU U domu NBA šampiona. Jokićev otac za 24sata: Bucko je sretan kad je u štali sa svojim konjima

Podsjetimo, za Pistonse igra najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović (34). Hrvat je bilježio 21.6 koševa prošle sezone i ako ostane u Pistonsima, sigurno će biti ključna karika uz mladog playmakera Cadea Cunninghama (21).

Williams je bio najbolji trener NBA lige 2022. godine, a  uz Sunse vodio je još New Orleans Pelicanse od 2010. do 2015.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare