To je to što me zanima!

Bogdanović: Najveća razlika u odnosu na lani je Dario Šarić...

Dario Šarić je puno bolji nego lani, ali osim toga dulje se poznajemo i više vjerujemo jedni drugima. I Hezonja je dobar, ali od Šarića puno očekujem, kaže Bogdanović...
Vidi originalni članak

Pripremni turnir u Francuskoj hrvatski su košarkaši završili s jednom pobjedom i dva poraza, ali dojam je puno bolji nego lani, kad su uoči Eurobasketa u Sloveniji gubili po 20 ili čak 30 razlike.

- Najveća je promjena u tome što je Dario Šarić puno bolji, ali osim toga dulje se poznajemo i više vjerujemo jedni drugima. Sezona u Ciboni jako mu je koristila, već je sad jedna od najboljih ‘četvorki’ u Europi. I Hezonja je dobar, pokazao je da već može davati, ali sad puno više očekujem od Šarića - rekao je Bojan Bogdanović, jedan od četvorice koji su se kasnije priključili pripremama za SP u Španjolskoj.

Izbornik Jasmin Repeša uoči turnira je najavio da niti jedan od te četvorice (Bogdanović, Tomić, Žorić, Ukić) neće igrati na sve tri utakmice, no Bojan je ipak bio na parketu protiv Francuske, Srbije i Grčke.

- Je, to je i nama rekao, ali eto. Osjećam se dobro, mislio sam da ću biti u puno lošijem fizičkom stanju, ali uhvatio me umor tek u drugom poluvremenu treće utakmice. Rezultati nisu bili toliko važni kao igra i uigravanje nas četvorice na razini višoj od treninga - rekao je Bogdanović.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • soki0011 12.08.2014.

    idemo mociiii

  • raul_capitan 12.08.2014.

    čudo- bogdanović, šarić, tomić trojka koja može igrati u bilo kojem klubu svijeta (normalno tomića gledam kao igrača iz barce i reala a ne one sramotne predstave prošle godine u sloveniji) i još kad se nadodaju rudež, ukić, žorić, simon pa čak i ali hezonja pa to će zaista biti genijalnost. plus dosta igrača je već otkazalo prvenstvo najjačim momčadima tako da stvarno možemo daleko

  • kingo 12.08.2014.

    1 - USA, 2 - Slovenija, 3 - Španjolska i 4 - Argentina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare