To je to što me zanima!

Bogdanović: Nisam još ništa potpisao s Brooklyn Netsima

Nadam se da ću što prije riješiti svoj status, ali ništa još nije potpisano. Šanse da odem u Netse su 50-50, rekao je Bojan Bogdanović za Radio Dobre Vibracije
Vidi originalni članak

Nije istina da sam potpisao ugovor s Netsima, šanse su 50-50, možda malo veće da odem. Trenutno sam u pregovorima s njima, no prije ponedjeljka ili utorka ništa neću znati. Nadam se da će se pregovori završiti prije nego počnu pripreme s reprezentacijom, rekao je Bojan Bogdanović (24) za Radio Dobre Vibracije.

Odbacio je tako hrvatski reprezentativac pisanje američkih medija da je sve već dogovorio s Netsima te da će se pridružiti Paulu Pierceu i Kevinu Garnettu u momčadi koju s klupe vodi legendarni play Jason Kidd.

- Čuo sam se sa Željkom Obradovićem. Rekao mi je da bi volio da ostanem, ali prije dogovora s Brooklynom ništa još neću znati - kaže Bogdanović koji bi, propadne li odlazak u Netse, mogao ostati u Fenerbahčeu

Ambiciozni turski klub doveo je najtrofejnijeg europskog trenera Željka Obradovića koji u novoj sezoni računa na Bojana, no odlazak u Netse je ipak realnija opcija.

- Nadam se da ću što prije riješiti svoj status i otići u NBA - zaključio je u razgovoru za mostarski radio Bogdanović.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • geonosian2912 07.07.2013.

    Ne znam kako netko može odbiti NBA.Makar nema zagarantirane minute,samo kukavice ne probaju.Ili kako je Mirza Teletović rekao poslije ove sezone:"Ostajem u Netsima,i ako ne uspijem makar ću moći reći da sam probao."

  • mr johnny 07.07.2013.

    Nba je ipak nešto posebno...ak imaš priliku za nba iskoristiš ju

Komentiraj...
Vidi sve komentare