To je to što me zanima!

Bogdanović ostao bez trenera, Prokorov smijenio Hollinsa

Nakon što sam sve pažljivo uzeo u obzir, zaključio sam da je vrijeme za novi početak i novu viziju smjera u kojem momčad treba ići, rekao je vlasnik Netsa
Vidi originalni članak

Brooklyn Netsi Bojana Bogdanovića igraju vrlo loše ove sezone. Djelomično je kriv i trener Lionel Hollins, koji više nije trener Netsa.

Vlasnik Netsa ruski bogataš Mihajil Prokorov je zbog slabih rezultata odlučio smijeniti Hollinsa.

Na njegovo mjesto došao je sportski direktor momčadi Billy King. Ne može se reći da je Hollins u potpunosti kriv za loše rezultate Netsa pošto ih je prošle godine odveo do završnice. Ali kad ne ide, ne ide, ove sezone imaju omjer pobjeda i poraza 10-27.

- Nakon što sam sve pažljivo uzeo u obzir, zaključio sam da je vrijeme za novi početak i novu viziju smjera u kojem momčad treba ići - rekao je vlasnik Netsa Mihajil Prokorov.

- Želim zahvaliti Billyju na njegovu radu i razvoju Netsa. Bio je ključan faktor u plasiranju u završnicu zadnje tri sezone. Osim toga bio je izvanredan prijatelj, prekrasan suradnik i vjeran partner.

Lionel Hollins je s Netsima ostvario omjer pobjeda i poraza 48-71 u regularnom dijelu sezone, a na klupi je proveo jednu i pol godinu.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • napoleonov sin 11.01.2016.

    bilo je više i vrime,prokletstvo netsa je počelo.zato što je tus kupio ekipu 2012 i preslio ju je iz new jerseya u brooklyn,otada ih ništa ne ide.užasni su

  • strmi007 11.01.2016.

    događa se

  • wade3 11.01.2016.

    netsima treba dobar rebuilding i tankanje. j.j.-ov ugovor istice konacno i trebaju se rijesit jacka. d.willa su uspjesno rijesili. pa sve iz pocetka

Komentiraj...
Vidi sve komentare