To je to što me zanima!

Bogdanović u sporednoj ulozi, Brooklyn čuva osmo mjesto

Hrvatski je reprezentativac ponovno krenuo s klupe, a na parketu je proveo manje od 12 minuta i zabio četiri koša. Brooklyn je pobijedio u Bostonu sa 109-107
Vidi originalni članak

Bojan Bogdanović započeo je drugu četvrtinu na mjestu Sergeja Karaseva i u tih šest minuta stigao je tek zabiti jedno polaganje, promašiti tricu i biti blokiran pod košem, prije nego se vratio na klupu. 

U drugom poluvremenu dobio je još šest minuta, a bez obzira na dva dobra poteza - asistencija za tricu Alana Andersona, još jednog bivšeg igrača Cibone, te polaganje u kontri - kojima je doveo svoje Netse sa sedam na samo dva razlike, četiri minute prije kraja svejedno se vratio na klupu

Bogdanović je završio utakmicu s četiri koša, tri skoka, po jednom asistencijom, ukradenom i izgubljenom loptom za nešto manje od 12 minuta igre, a preokret koji je on započeo dovršili su Anderson, Jarrett Jack i Joe Johnson, koji je zabio slobodno bacanje za 109-107 samo sekundu i pol prije kraja utakmice. 

Bostonu je ostalo vremena samo za dugo dodavanje preko cijelog terena, koje je završilo u rukama Jareda Sullingera, ali krilni centar Celticsa nije uspio pogoditi za produžetak iz teške situacije.

Jack je predvodio Brooklyn s 27 koševa, uz 10/10 s crte slobodnih bacanja. Anderson je završio s 15 koševa, a Jeff Green bio je najbolji kod domaćih s 22 koša. Brooklyn je ostao osmi na istoku s omjerom 13-15, Boston je deveti s 10-17.

Bez obzira na pobjedu svojih Netsa, Kevin Garnett među prvima je pognute glave napustio parket. Legendarni 38-godišnjak najavio je da mu je ovo posljednji put da gostuje u Bostonu, gradu u kojem je 2008. godine osvojio svoj jedini naslov NBA prvaka. I ovaj je put Garnett zaradio ovacije više od 18 tisuća navijača u TD Gardenu, koji nisu zaboravili što je sve napravio u dresu Celticsa od 2007. do 2013. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Torcida 1978 26.12.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • ses2000 26.12.2014.

    pa da ne moze pric 7ipo koseva pa dajjj

  • SportasZezo 26.12.2014.

    nije ni ocekivano da bude u glavnoj ulozi, ali premala minutaza jest premala. taman se privikne na stil igre i novu tricu, a dobija sve manje prilike.

Komentiraj...
Vidi sve komentare