To je to što me zanima!

Bojan Krkić i pola Barce B sele s trenerom Enriqueom u Romu

Nogometaš Barce, Bojan Krkić od sljedeće će sezone sigurno promijeniti sredinu. Španjolski mediji navode da će njegovo novo odredište biti talijanska Roma
Vidi originalni članak

Bojan Krkić novu će sezonu dočekati u talijanskoj seriji A. Kako navode Španjolski mediji, dogovor za prelazak talentiranog 20-godišnjeg nogometaša u Romu između dva kluba već je postignut.

Romin sportski direktor Walter Sabatini posljednjih je dana boravio u Barceloni gdje je pregovarao s klubom i Krkićevim agentima, a čini se da su razgovorili bili uspješni.

Španjolski list Marca piše da bi Krkić trebao stići u Romu uz odštetu od deset milijuna eura, te će tako prvi Barcelonin nogometaš koji je posredstvom trenera Luisa Enriquea stigao u Rim. Novi Romin trener obećao je, podsjećamo, dovesti sa sobom neke članove Barcelone B, sastava kojeg je vodio, a i izrazio želju da u klub stigne i pokoji manje korišteni nogometaš najjače Barcelonine momčadi.

Kako Krkić trenutno igra za mladu španjolsku reprezentaciju na Europskom U21 prvenstvu u Danskoj, očekuje se da transfer neće biti i službeno realiziran do ponedjeljka kada je predviđen povratak u domovinu za španjolsku "ekspediciju".

Krkić je izdanak Barceloninog omladinskog pogona, a za A-momčad katalonskog ponosa debitirao je u rujnu 2007. godine u dobi od samo17 godina i 19 dana. Prošle je sezone skupio 27 nastupa u Primeri, uglavnom ulazeći s klupe, a upisao je šest golova i dvije asistencije.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • seperate_ways 22.06.2011.

    Vidim da vas buni klauzula u Krkićevu ugovoru pa evo da ja kao navijač Rome objasnim o čemu se tu radi.Dakle Barcelona ima pravo prvokupa na Krkića što znači ukoliko Roma ikad poželi prodati Krkića mora ga prvo ponuditi Barceloni po cijeni od 12 milijuna eura.A ova klauzula nikako ne znači da Barcelona može Krkića vratiti kad god njima padne na pamet!

  • crotemplar 22.06.2011.

    da, da baš pola momčadi ide u romu.... nemaju oni toliko para da kupe toliko igrača, a ne bi im ovi ni dali pola momčadi.... krkića će uzet i eventualno još dva igrača, sve ostalo je mlaćenje prazne slame

  • jobagion 22.06.2011.

    Loš potez Barce, mislim da bi bilo puno bolje da su Villu prodali ili zamijenili za Fabregasa i još dodali nešto love. Villa ima 29 god. i vrhunski je napadač, međutim on Barci nije nužan i njegovu ulogu Krkić bi mogao i više nego dobro obavljati. Krkić je veliki potencijal i da su mu dali prostora on bi bio Messi s desnom nogom (kad je počeo igrat neodoljivo je podsjećao na Messija, iste kretnje, driblinzi, promjene smjera). Rijkaard mu je dao priliku već sa nepunih 17. god. i tada je pokazao da zna i može. Kasnije je došao Pep koji je usporio njegov razvoj. Općenito Barca zadnjih godina nepotrebno kupuje( Ibrahimović, Villa), a talenti iz vlastite škole im trunu na klupi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare