To je to što me zanima!

Bojana Krkica pozvali u reprezentaciju Katalonije

Bojan je srpskog podrijetla, ali već dugo odbija sve pozive da zaigra za Srbiju. Rođen je u Lleidi i ima pravo nastupa za Kataloniju i Španjolsku
Vidi originalni članak

Mladi Barcelonin nogometaš dobio je prvi poziv za reprezentaciju Katalonije. Barcin 17-godišnjak je najmlađi igrač koji je dobio pozivnicu za nastupu u ovoj 'podreprezentaciji', koja će 29. prosinca igrati protiv Baskije. U listopadu su odigrali 2-2.
Bojan Krkic je srpskog podrijetla, ali već dugo odbija sve pozive da zaigra za bilo koju selekciju Srbije. Rođen je u Lleidi i ima pravo nastupa za Kataloniju, ali i za Španjolsku. I dok je za 'Furiju' još uvijek premlad i nedovoljno dobar, za Katalonije je pojačanje.
Riječ je o momčadi koju vodi izbornik Pere Gratacós, a osnovu čine igrači Barcelone i Espanyola. Uz Bojana, još su petorica pozvanih igrači Barce, a četvorica stižu iz Espanyola. Upitno je jedino hoće li se od ozljede uspjeti oporaviti Carles Puyol.
- Bio je jako uzbuđen kada je čuo da će igrati za Kataloniju i siguran sam da će igrati ako ikako bude mogao - rekao je izbornik Gratacós.
U momčadi koja će igrati protiv Baskije nije bilo mjesto za poznata imena kao što su Raul Tamudo i Oscar Serrano, a Albert Lopo neće igrati zbog ozljede.

KATALONIJA ZA BASKIJU
GOLMANI: Albert Jorquera, Victor Valdes (obojica Barcelona).
BRANIČI: Carles Puyol (FC Barcelona), David Garcia (Espanyol), Javier Chica (Espanyol), Bruno Saltor (Almeria), Carlos Garcia (Almeria), Dani Tortolero (Gimnastic de Tarragona), David Belenguer (Getafe).
VEZNJACI: Xavi (Barcelona), Marc Crosas (Barcelona), Sergio Gonzalez (Deportivo La Coruna), Ferran 'Coro' Corominas (Espanyol), Angel Martinez (Espanyol), Joan Verdu (Deportivo La Coruna), Jose Maria Soler (CE Manresa).
NAPADAČI: Bojan Krkic (Barcelona), Antonio Pinilla (Gimnastic de Tarragona), Sergio Garcia (Real Zaragoza).

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare