To je to što me zanima!

'Bojim se Norwich Cityja, bolje je kad igramo protiv favorita'

Radije bih da cijelu sezonu igramo protiv favorita. Mi imamo psihološki problem u utakmicama u kojima se od nas očekuje da pobijedimo, rekao je Slaven Bilić...
Vidi originalni članak

West Ham u subotu dočekuje Norwich u Premiershipu. Slaven Bilić već je proglašen rušiteljem velikih momčadi na Otoku. "Čekićari" su u gostima dobili Arsenal, Liverpool i Manchester City. No protiv malih momčadi zapinje.

- Još se oporavljamo od poraza u liga kupu protiv Leicestera. Želimo pobjeđivati doma i u gostima. Napravit ćemo sve što možemo kako bismo dobili Norwich - rekao je Slaven Bilić.

Njegov je West Ham doma gubio od Leicestera i Bournemoutha. U subotu "čekićare" očekuje slična momčad. Norwich City.

- Iskreno, bojim se te utakmice. Radije bih da cijelu sezonu igramo protiv favorita. Imamo psihološki problem u utakmicama u kojima se od nas očekuje da dobijemo - dodao je hrvatski trener.

- Moramo naći pravi recept. Nevjerojatno je da pobijedimo Arsenal, City i Liverpool u gostima, a gubimo od Leicestera i Bournemoutha. Utakmica protiv Norwicha je prava šansa da možemo pobjeđivati i u takozvanim malim utakmica - rekao je Bilić.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • bashan99 25.09.2015.

    Bilic je i potjeran iz repke zato što nije bija MAMICEV POTRCKALO...

  • šteta 24.09.2015.

    a,uvijek su povratnici ili debitanti u prvu ligu opasni pogotovo kad pobjediš favorite, onda te strah i da tebe slabija momčad ne pobjedi

  • strmi007 24.09.2015.

    E baš tako

Komentiraj...
Vidi sve komentare