To je to što me zanima!

Bojkot je urodio plodom: HNS je prihvatio zahtjeve klubova...

FUTSAL JE ŽIV Vrh HNS-a sastao se s predstavnicima futsal klubova u Rusanovoj. Klubovi su dobili obećanje da će ugovor o pravima na TV prijenose biti potpisan...
Vidi originalni članak

Vodstvo HNS-a na čelu s izvršnim predsjednikom Damirom Vrbanovićem i dopredsjednikom Antom Vučemilovićem sastalo se s predstavnicima futsal klubova. HNS se na ovaj potez odlučio nakon bojkota svih hrvatskih malonogometnih prvoligaša o čemu smo već pisali.

Za bojkot su se prvoligaši odlučili nakon sustavnog ignoriranja od strane HNS-a. Na današnjem sastanku u Rusanovoj predstavnici klubova dogovorili su se s vrhom HNS-a. Nastavit će pregovarati sljedećih šest mjeseci. 

Problem je bio u TV pravima. Klubovi su tražili da HNS prepusti TV prava njima nakon otkazivanja istih sa Sportskom televizijom. Na kraju je postignut kompromis.

 HNS je pozvao predstavnike klubova da u najkraćem roku donesu poboljšanu ponudu koja će se razmotriti u zajedničkom interesu. Klubovi su dobili obećanje da će ugovor biti potpisan. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • SpužvaBobSkockani 22.01.2013.

    Đaba im je i to kad se od žena koje gledaju te 'silne' turske i domaće serije ne može doći do ekrana ni za veliki a kamo li mali nogomet.

  • WOMANIZER 22.01.2013.

    ajde bar nekakve zanimljivosti na tom je**nom htv-u napokon!

  • cicibann 21.01.2013.

    gospodo sve su to Hrvati i novaca bi na guzove.....a ovi sto gledaju ljencine koje primaju socijalu..krenite nesto raditi NEREDNICI...

Komentiraj...
Vidi sve komentare