To je to što me zanima!

'Boksač' Amorebieta istukao Dejana Lovrena po stražnjici

Southampton je u pobijedio Fulham 2-0, a nakon što engleski savez pogleda divljački start na hrvatskom braniču vjerojatno će naknadno kazniti Amorebietu
Vidi originalni članak

Svaka čast Lovrenu što nije reagirao na ovaj podmukao potez Amorebiete, rekao je BBC-jev komentator nakon divljačkog starta Fulhamova braniča na Dejanu Lovrenu.

Nakon što engleski savez pogleda divljački start na hrvatskom braniču vjerojatno će naknadno kazniti Fernanda Amorebietu.
 Southampton je u subotu pobijedio Fulham 2-0 i izbio na treće mjesto Premiershipa. Gosti su prvi put pucali na gol tek u drugom poluvremenu, a Amorebietin start na Lovrenu najbolje ocrtava njihovu frustraciju.


- Primili smo samo tri gola u devet kola. Sad zaslužujemo poštovanje ostalih - rekao je Dejan Lovren džentlmenski ne spominjući divljaka Amorebietu.

Jedino je Roma ove sezone primila manje golova od ‘svetaca’, a kod kuće nisu primili pet utakmica u nizu.

- Užitak je igrati s ovim dečkima - kaže naš reprezentativac.

Udarac za zatvor

Lovren je uklizao bez faula. Amorebieta je pao na njega i dok je ležao, igrač Fulhama ga je udario. Ni glavni sudac, ni njegovi pomoćnici to nisu vidjeli.

Dejan Lovren najbolji je stoper na Otoku?!

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Murillo 30.10.2013.

    i nek mi još netko kaže da nogomet nije postao feminiziran :)!!

  • tomicaaaaaa 29.10.2013.

    lovren covjece imas zivce, ja bi mu glavu odsarafio i napucavao je po terenu, amorebieta stvarno nema srama koja pedercina

  • Elmaminjo 29.10.2013.

    možda je slušao pjesmu od nives celzijus "zabij mi gol" amorebieta pa je probao zabiti lovrenu haha.. ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare