To je to što me zanima!

Boksač je poljubio novinarku u prijenosu uživo, ona ga tužila

Voditeljica Jenny je moja prijateljica, iste te večeri se pridružila meni i mojim prijateljima na proslavi nakon borbe, rekao je Pulev, no zbog novog se raspleta da naslutiti da to ipak i nije baš istina
Vidi originalni članak

Bugarski gorostas Kubrat Pulev nokautirao je Bogana Dinua u Kaliforniji pa nakon borbe prisilno u usta poljubio voditeljicu koja ga je intervjuirala!

Ubrzo je krenula salva kritika na račun Puleva, ali on se opravdao:

- Mogli ste vidjeti snimku mene kako ljubim voditeljicu nakon što sam pobijedio u borbi u subotu navečer. Voditeljica Jenny je moja prijateljica, a ja sam bio jako uzbuđen zbog pobjede pa sam je poljubio. Iste te večeri se pridružila meni i mojim prijateljima na proslavi nakon borbe - rekao je Pulev, no izgleda da je to ipak malo drukčije:

Jenny Sushe, novinarka koju je poljubio, podigla je tužbu, javlja američki TMZ.

Angažirala je za to jednu od najboljih odvjetnica u području Gloriju Allred koja je opisana kao 'najslavnija žena odvjetnica u Americi'.

A na snimci je i izgledalo kao da Sushe nije bilo svejedno.

Iako su se nakon poljupca prvo oboje čudno nasmijali, voditeljica je nakon kraja intervjua rekla 'Isuse Kriste', a čelo bugarskog diva krvarilo je dok ju je poljubio tako da i nije bio u najljepšem izdanju...

 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • zvona1111 30.03.2019.

    Azijaktinje vole samo prstiće,barem iz filmova

  • DraženČičak-GTi 29.03.2019.

    Oce bit novcica :D

  • orE 29.03.2019.

    Izbacila sise na izvolite, pa tuži zbog poljupca

Komentiraj...
Vidi sve komentare