Sport

Komentari 34

Boksač je poljubio novinarku u prijenosu uživo, ona ga tužila

Boksač je poljubio novinarku u prijenosu uživo, ona ga tužila

Voditeljica Jenny je moja prijateljica, iste te večeri se pridružila meni i mojim prijateljima na proslavi nakon borbe, rekao je Pulev, no zbog novog se raspleta da naslutiti da to ipak i nije baš istina

Bugarski gorostas Kubrat Pulev nokautirao je Bogana Dinua u Kaliforniji pa nakon borbe prisilno u usta poljubio voditeljicu koja ga je intervjuirala!

Ubrzo je krenula salva kritika na račun Puleva, ali on se opravdao:

- Mogli ste vidjeti snimku mene kako ljubim voditeljicu nakon što sam pobijedio u borbi u subotu navečer. Voditeljica Jenny je moja prijateljica, a ja sam bio jako uzbuđen zbog pobjede pa sam je poljubio. Iste te večeri se pridružila meni i mojim prijateljima na proslavi nakon borbe - rekao je Pulev, no izgleda da je to ipak malo drukčije:

Jenny Sushe, novinarka koju je poljubio, podigla je tužbu, javlja američki TMZ.

Angažirala je za to jednu od najboljih odvjetnica u području Gloriju Allred koja je opisana kao 'najslavnija žena odvjetnica u Americi'.

A na snimci je i izgledalo kao da Sushe nije bilo svejedno.

Iako su se nakon poljupca prvo oboje čudno nasmijali, voditeljica je nakon kraja intervjua rekla 'Isuse Kriste', a čelo bugarskog diva krvarilo je dok ju je poljubio tako da i nije bio u najljepšem izdanju...

 

Najčitaniji članci