To je to što me zanima!

Boksač na dopingu pozitivan na lijek protiv neplodnosti žena

Eubank se konzultirao sa stručnjacima koji su mu rekli da Benn na temelju ovih nalaza ne dobiva nikakvu prednost zbog čega, bez obzira na rezultate, htio boriti
Vidi originalni članak

Jedan od najvučnijih boksačkih mečeva zakazanih ovog vikenda u londonskoj O2 areni, onaj između britanskih boksača Conora Benna i Chrisa Eubanka pod pokroviteljstvom Eddieja Hearna i Matchroom Boxinga, ipak se neće održati. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, razlog je Bennov pad na doping kontroli, a rezultati su pomalo bizarni. Lijek koji su mu pronašli u krvi je klomifen, a isti se inače koristi za liječenje neplodnosti kod žena koje nemaju ovulaciju. 

Eubank se konzultirao sa stručnjacima koji su mu rekli da Benn na temelju ovih nalaza ne dobiva nikakvu prednost zbog čega, bez obzira na rezultate, htio boriti. 

Ipak, nadzorni odbor britanskog boksa priopćio je da ne odobravaju održavanje tog meča. 

Bila bi to borba u kojoj bi Britanci na neki način nastavili rivalstvo svojih očeva s obzirom na to da je 1990. godine Chris Eubank Sr. slavio protiv Nigela Benna, a 1993. borba je završila remijem. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • gradanskirat1990 08.10.2022.

    ako uzimas steroide,proizvodnja prirodnog testosterona padne i nestane posto ga imas previse u tijelu,i onda ako prestanes steroidima,nema testosterona u tijelu,i treba ti do pola godine da se polako produkcija vrati.ako uzimas 30 dana klomifen,svaki dan 1 tabletu,onda ti se to ubrza da se vrati normalna funkcija.

  • japanokinezjapano 08.10.2022.

    Ne mogu shvatiti, u životu sam popio lekadol i to mi je previše.

  • Čistokrvni gmo free 08.10.2022.

    Neka kaže da je trans osoba ima već slučajeva u USA da je žena sa titom među nogama prebila biološku ženu u ringu...🥳

Komentiraj...
Vidi sve komentare