To je to što me zanima!

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova
Vidi originalni članak

Prvak Hrvatske do 86 kilograma u boksu i kickboksu, Vrgorčanin Nikica Radonić, ozlijeđen je u napadu huligana u ponedjeljak u Beogradu, gdje je čekao meč četvrtfinala Europskog boksačkog prvenstva.

- Izašao sam iz hotela u kojem smo bili smješteni malo protrčati i vježbati, prišao mi je tip s leđa s rečenicom "Da vidim kako ti to radiš" dok su me druga dva njegova pomagača opkolila. Nisam bio 100 posto siguran ima li jedan od njih nož pa sam se izmaknuo i prošao kraj ovog, dok sam se kretao izvrnuo sam nogu. Nisam pretrpio nijedan udarac, ali sam srušio nogu i završio na hitnoj. Poslije sam dobar dio dana proveo u policiji - rekao je Radonić za Sportske novosti i dodao:

- Natekla mi je noga, ne mogu se dobro osloniti na nju. Da je borba za pet dana mogao bih u ring, ovako teško. Nisam ovo očekivao, to su vjerojatno neki huligani i narkomani koji se okupljaju u tom parku. Tako su mi rekli u policiji.

Radonićev trener iz boksačkog kluba Split Zvonimir Giljanović traži reakciju i države.

- Ovo je sramota, očekujemo brzu reakciju Hrvatskog boksačkog saveza i Ministarstva vanjskih poslova. Da se ovo dogodilo srpskim sportašima u Splitu ili Zagrebu, sve bi se dignulo na noge u Hrvatskoj i Srbiji. Zar nije tužno da jedan mladi sportaš ne može izaći pola sata iz hotela u obližnji park, normalno odjeven, bez ikakvih oznaka, a mora strahovati hoće li ga neki huligan izbosti nožem? Kakva je to organizacija - pita se.

Radonić bi u borbi za polufinale trebao boksati s Rusom Atajevim Šarabudtinom, ali će se iz borbe, prema svemu sudeći, morati povući.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • tomason 23.04.2024.

    da vidimo hoce li se sada dici pompa kao kad je Đani Barbir doso u studio i reko Ilicu da je papak(sto i je u najmanju ruku)..ni u jednom trenutku ga nije htio ni napasti niti ista,nego samo mu reci istinu i nahajpati mec..na kraju krajeva i Ilicu donijeti para jer ne vidim bas da se netko otima za njega..ajde Plaza,budi sad frajer pa ustani i za ovoga naseg momka,u pitanju je 10.puta gori slucaj..ali sumnjam..zaboraviti ce se za dan..vjerojatno da su ga izboli bi se eventualno vrtilo 2 dana..koja nepravda..ali sami smo si krivi jer se pojedinci uvlace u d... tamo preko a ovi normalni uglavnom sute..a ovi preko svi skupa ujedaju i sire mrznju kad njima to pase

  • franjo1001 23.04.2024.

    sramota!!

  • Ante Portas 23.04.2024.

    Ja ne idem u opasne djelove Edmontona, pa me nece nitko napasti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare