To je to što me zanima!

Boksaču Floydu Mayweatheru prijeti zatvor od čak 34 godine!

Floyd Mayweather suočen je s optužbama za krivično djelo prisile, provale, velike krađe i pljačke, te s prekršajnim optužbama za psihičko zlostavljanje i maltretiranje
Vidi originalni članak

Sud u Las Vegasu naredio je američkom 33-godišnjem boksačkom šampionu Floydu Mayweatheru da se drži podalje od svoje bivše djevojke i njihova dva sina. 

Takav je nalog sud izdao nakon što su tužitelji konstatirali kako je Mayweather udario svoju bivšu djevojku, te joj zaprijetio da će istući i djecu ako pozove policiju.

Mayweather se nije pojavio na saslušanju u utorak u Las Vegasu pred sutkinjom Dianom Sullivan. Optužen je po osam točaka za prekršaj i krivično djelo. Sullivan je Mayweatheru dala rok od tjedan dana da plati 31.000 dolara jamčevine.

Državno odvjetništvo je optužilo slavnog boksača da je ukrao mobitel koji je pripadao Josie Harris i njihovim sinovima nakon svađe koja je izbila 9. rujna.

Između ostalog, Mayweather je suočen s optužbama za krivično djelo prisile, provale, velike krađe i pljačke, te s prekršajnim optužbama za psihičko zlostavljanje i maltretiranje. Ukoliko bude osuđen po svim točkama optužnice, mogao bi dobiti čak 34 godine zatvorske kazne!

Novi termin za dolazak u sudnicu je, deveterostrukome svjetskom prvaku u pet različitih težinskih kategorija i ponajboljem boksaču svijeta posljednjeg desetljeća, zakazan za 24. siječnja. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare