To je to što me zanima!

Bokšić: Mandžo je na početku, zabit će on i 20 golova do kraja

Nije slučajno da su 'krenuli' i momčad i Mandžo. On suigrače čini boljima, ali ih i treba da bi on pokazao najbolje što može. I Dybala je sve bolji, rekao je Alen Bokšić
Vidi originalni članak

Mario Mandžukić napokon se vraća u staru golgetersku formu. Trebalo mu je neko vrijeme da se prilagodi nogometu na Apeninima, ali čini se kao da je stvar prilagodbe prošlost. Juventus je krenuo pobjeđivati čim je Mandžukić krenuo zabijati. Bivši igrač Dinama, Wolfsburga i Bayerna zabio je tri gola na zadnje četiri utakmice.

- Mario je pronašao formu i pravi je "killer". Ne sumnjam da će se nametnuti. Tek je na početku i zabit će 20 golova - rekao je Alen Bokšić za talijanski Tuttosport te dodao:

- Nije slučajno da su krenuli i momčad i Mandžo. On suigrače čini boljima, ali i treba ih da bi on pokazao najbolje što može. Također, Paulo Dybala je sve bolji i daje mu više lopti. Mario dobiva više lopti s krila, a on je u igri glavom i u igri u kaznenom prostoru jedan od najboljih u Europi. Dokazao je to u Bayernu i Atletico Madridu, ipak, još nije na vrhuncu.

U Italiji su očekivanja velika, navijači očekuju eksploziju odmah od prve utakmice. 

- Mislim da su navijači više bili razočarani rezultatima, a i potrebno je vrijeme prilagodbe. Serie A je najteža liga, puno se radi na taktici - rekao je Bokšić pa se okrenuo Nikoli Kaliniću, trećem strijelcu talijanskog prvenstva:

- To nije iznenađenje. Njegov problem je što je premlad otišao u Englesku, u Blackburn. U Firenci je pronašao idealnu okolinu i to se vidi - zaključio je nekadašnji nogometaš Lazia i Juventusa. 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • beattlezvone 02.12.2015.

    najkarakterniji hrvatski napadač uvjerljivo..mandzo samo gazi i dalje

  • 02.12.2015.

    fantastično, konačno pozitivni članci i pohvale na račun Madžukića

  • bare000 02.12.2015.

    boka za mene ces uvijek biti idol i najbolji napadac hrvatske svih vremena!!!!!!dok si igrao obožavao sam te gledati ksko trpas

Komentiraj...
Vidi sve komentare