To je to što me zanima!

Bokšića u Širokom Brijegu zovu i "najbolja dojava"

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kako netko može biti istražitelj tko je slao dojave u svoju Hercegovinu o namještenim utakmicama diljem svijeta, piše bosanski portal Javno. ba...
Vidi originalni članak

Bosanski portal Javno.ba osvrnuo se na "cirkus" oko istrage navodnog namještanja finala Kupa između Dinama i Hajduka. Točnije, osvrnuo se na Uefinog istražitelja Robina Bokšića.
"O spomenutom Robinu se nitko ne raspituje, a Robin, to vrlo dobro znaju pojedini Širokobriježani i Hercegovci, nije ništa bolji od braće Mamić i njima slične mafije. Bokšić je dakle porijeklom Širokobriježanin, te su se ovdje mnogi iznenadili vidjevši njegovo ime koje se posljednjih dana medijski jako puno spominjalo u kontekstu Uefinog istražitelja, jer kako netko može biti istražitelj tko je slao dojave u svoju Hercegovinu o namještenim utakmicama diljem svijeta? Da, to je isti taj Robin Bokšić, čovjek poznat kao "najbolja dojava", jer taj što bi rodbini i prijateljima javio bilo bi po nepisanom pravilu tako i gotovo. Mogli ste, kako jedan moj susjed voli reći, uložiti i kuću i auto i ženu i punicu, čak i ljubavnicu, jer sigurno nećete izgubiti, iako bi mnogi možda voljeli izgubiti ulaganjem punice", piše Javno.
"Ha, ha. Vidi moj rođo ispituje Zokija. Ja mislio on doša u Zagreb reći im kakvu dojavu, a on se igra detektiva“, s podsmijehom je u jednom širokobriješkom kafiću komentirao novinski tekst o "ispitivačini" jedan od domaćih Bokšića.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • gremljin 25.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • Visca_Barca 25.08.2010.

    boksic je u najmanju ruku sumnjiv tip. ne bi ni palic ni ovi njegovi rodjaci iz hercegovine lupali u prazno kad znaju da mogu naj.... zbog lazi

  • BERISLAE 25.08.2010.

    \" Od braće Mamić i njima slične mafije\" e sad kad vas Mamić uvrijedi onda trčite kao plačipi-ke u HND,a iako mi Mamić nije najomiljeniji,gdje je on to osuđen kao mafijaš?Stvarno ste ljigavi vi novinari i zbog toga sam počeo više cjeniti Mamića nego vas,ne možete nekoga pljuvati,pa kad vas popljuje cmoljiti kao babe,ili još bolje :Ne možete se je--ti a da vam ne uđe!

Komentiraj...
Vidi sve komentare