To je to što me zanima!

Bolesna Ana Ivanović iz kreveta došla po treći bod

Ana Ivanović posljednji je put igrala protiv Ožegović još u juniorskim kategorijama. Nika je tada pobjeđivala Srpkinju, danas izgubila 7-5, 6-1
Vidi originalni članak

Slabo sam se osjećala na početku meča. Praktično sam iz kreveta zaigrala jer sam se tri dana oporavljala od grlobolje i temperature. Međutim, sve je to nevažno, bitno je da smo pobijedili Hrvatsku i izborili Svjetsku skupinu II Fed Cupa, izjavila je Ana Ivanović, koja je 7-5, 6-1 pobijedila Niku Ožegović u Domu sportova.
Ljepotica Toura bila je dosta zbunjena na početku meča.
- Nisam očekivala ovako mirnu publiku. Čak mislim da nikad nisam igrala pred tišom publikom u Fed Cupu - rekla je 20-godišnja Beograđanka, koja je Srbiji donijela odlućujući, treći bod.
Tek pokoji uzvik: “Nika, Nika!” od 100-tinjak gledatelja u Domu sportova nije bio neka inspiracija za Zagrepčanku.
- Meni je bilo bitno da osjetim vrhunski tenis i mnogo sam naučila ovoga vikenda. Mislim da sam odigrala puno bolje protiv Ane nego dan ranije protiv Jelene - rekla je naša Nika Ožegović, 150. tenisačica svijeta.
Hrvatska je nakon 12 godina ispala iz Svjetske skupine Fed Cupa. Teško će se vratiti tako brzo...

JELENA SE OPRAŠTA NAKON 35 MEČEVA?
Sigurno je da ćemo pomladiti reprezentaciju, izjavio je Goran Prpić. Jelena Kostanić Tošić odigrala je 35 mečeva u 10 godina nastupanja za Hrvatsku. Jelena će se vjerojatno oprostiti...

SAMO 20-AK KUNA ZA DVIJE TOP 5 TENISAČICE
Posljednjeg dana Fed Cup susreta Hrvatska - Srbija na tribinama je bilo tek nekoliko stotina gledatelja. Porazan podatak ako se zna da je cijena bila tek 20 kn za nastup Ane Ivanović.

HRVATSKOJ IPAK DVA BODA
Ana Vrljić pobijedila je 6-4, 7-5 Teodoru Mirčić u četvrtom meču ogleda Hrvatske i Srbije. Odmah potom, u kombinaciji s Jelenom Kostanić Tošić je slavila u paru. Kod 4-1 za Hrvatice srpski par je predao meč zbog ozljede Ane Jovanović.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • sanni_37 29.04.2008.

    Bravo Ana!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare