To je to što me zanima!

Boli i dok gledaš: Borac vrištao nakon stravičnog loma ruke

Peruanska prijestolnica Lima bila je domaćin priredbe na kojoj se dogodio onaj trenutak kada vam se "digne želudac". Onaj u meču lake kategorije do 70 kilograma izmešu Milka Tucta i Salvadora Becerre
Vidi originalni članak

Jeste li ikad čuli za Combate Americas? A ko ste fan slobodnih mješovitih borbi, onda vjerojatno jeste, ako ne, onda ćete dobro zapamtiti.

Peruanska prijestolnica Lima bila je domaćin priredbe na kojoj se dogodio onaj trenutak kada vam se "digne želudac". Onaj u meču lake kategorije do 70 kilograma izmešu Milka Tucta i Salvadora Becerre.

Tucto je u prvoj rundi digao Becerru s leđa, digao ga i bacio na tlo. Međutim, Becerra je pad pokušao ublažiti rukom, a ona mu se prilikom pada savinula pod kutem od kojeg vam momentalno dođe slabo.

Sudac, koju desetinku nakon što je shvatio i, valjda čuo krik, što se dogodilo, prekinuo je borbu, a Becerra brže-bolje krenuo za prvu bolnicu...

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mitunjmo 23.12.2019.

    E i ovo se zove human sport.Golemo brate,golemo

  • burek. 23.12.2019.

    svaka čast sucu i protivniku

  • Kuco11 23.12.2019.

    Ogroman respect za protivnika. Gospodin.

Komentiraj...
Vidi sve komentare