To je to što me zanima!

'Bolje 100 utakmica na Poljudu nego jedna u Kranjčevićevoj...'

Probleme s ozljedama imaju Heber i Čolak, kao i Kvržić i Gorgon. Vidjet ćemo kako će se sve to rasplesti do subote, ali jasno je da imam više dilema oko prvih 11 nego što sam imao početkom pauze, kaže Kek
Vidi originalni članak

Rijeka je dočekala Filipa Bradarića, svoga reprezentativca, koji je rekao da jedva čeka poljudski derbi s Hajdukom (subota, 17 sati).

No, Matjaž Kek cijeli je tjedan govorio da je pitanje koliko će brzo Filip doći k sebi od promjena vremenskih zona.

Ali da se u Rijeci jedva iščekuje jadranski derbi, jasno je iz svake riječi.

- Kud ćeš bolje nego takav nogometni ambijent. Čujem da se očekuje 20 tisuća ljudi, pa radije odigram 100 utakmica na Poljudu nego što idem u Kranjčevićevu! Možda nisam u pravu, ali to je moje mišljenje - najavio je Kek, te dodao: 

- Respektiram protivnika, ali razmišljamo o svojim problemima. Ovo je jedan pravi test za moju momčad. Naredne utakmice će najbolje pokazati koliko smo daleko dogurali u tom našem radu.

Kek još nije poražen na Poljudu otkada je na klupi Rijeke.

- Tradicije su tu da se ruše, ja i momčad ćemo napraviti sve da se taj niz nastavi. Čeka nas pravi izazov u poticajnoj nogometnoj atmosferi i želja je doći do pozitivnog rezultata. Druga je priča kako doći do toga, pred nama su još dva treninga gdje ćemo vidjeti što je sa ozlijeđenim igračima i kako na najbolji način uklopiti Bradarića nakon dugog puta kojeg je imao.

- Probleme s ozljedama imaju Heber i Čolak, kao i Kvržić i Gorgon. Vidjet ćemo kako će se sve to rasplesti do subote, ali jasno je da imam više dilema oko prvih 11 nego što sam imao početkom pauze. Očekuje nas goropadni Hajduk s dobrim trenerom koji je započeo pozitivan niz rezultata koji sada već traje neko vrijeme.

A golman Simon Sluga je najavio:

- Puni smo samopouzdanja i svjesni smo svojih mogućnosti. Imamo respekt prema njima i ambijentu koji nas očekuje, no idemo s otvorenim kartama dolje uzeti bodove.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • vorda0401 30.03.2018.

    Splićanka dođe kod ginekologa i kaže:"Doktore moj ja ću poludit jer mi se iz vagine stalno čuje navijanje i galama".Doktor pogleda problem i kaže sestri:"Dijagnoza je da samo p.čke navijaju za Hajduk i nažalost tu lijeka nema".

  • NIAGARA HAJDUK 30.03.2018.

    Hahahaha......ovaj opet glumi gospodina.

  • fenix77 30.03.2018.

    Kek ne kekaj i ne uvlači se tovarima, ionako bili dobivaju tekmu, znaš za tu šemu. Mislite nema više mafije, otišao Sinovčić, no tu su i dalje ćaća i Miško, tvoj Miško, malo žešći kalibar mafijaša.

Komentiraj...
Vidi sve komentare