Obavijesti

Sport

Komentari 73

'Bolje 100 utakmica na Poljudu nego jedna u Kranjčevićevoj...'

'Bolje 100 utakmica na Poljudu nego jedna u Kranjčevićevoj...'
1

Probleme s ozljedama imaju Heber i Čolak, kao i Kvržić i Gorgon. Vidjet ćemo kako će se sve to rasplesti do subote, ali jasno je da imam više dilema oko prvih 11 nego što sam imao početkom pauze, kaže Kek

VIDEO

Rijeka je dočekala Filipa Bradarića, svoga reprezentativca, koji je rekao da jedva čeka poljudski derbi s Hajdukom (subota, 17 sati).

No, Matjaž Kek cijeli je tjedan govorio da je pitanje koliko će brzo Filip doći k sebi od promjena vremenskih zona.

Ali da se u Rijeci jedva iščekuje jadranski derbi, jasno je iz svake riječi.

- Kud ćeš bolje nego takav nogometni ambijent. Čujem da se očekuje 20 tisuća ljudi, pa radije odigram 100 utakmica na Poljudu nego što idem u Kranjčevićevu! Možda nisam u pravu, ali to je moje mišljenje - najavio je Kek, te dodao: 

- Respektiram protivnika, ali razmišljamo o svojim problemima. Ovo je jedan pravi test za moju momčad. Naredne utakmice će najbolje pokazati koliko smo daleko dogurali u tom našem radu.

Kek još nije poražen na Poljudu otkada je na klupi Rijeke.

- Tradicije su tu da se ruše, ja i momčad ćemo napraviti sve da se taj niz nastavi. Čeka nas pravi izazov u poticajnoj nogometnoj atmosferi i želja je doći do pozitivnog rezultata. Druga je priča kako doći do toga, pred nama su još dva treninga gdje ćemo vidjeti što je sa ozlijeđenim igračima i kako na najbolji način uklopiti Bradarića nakon dugog puta kojeg je imao.

- Probleme s ozljedama imaju Heber i Čolak, kao i Kvržić i Gorgon. Vidjet ćemo kako će se sve to rasplesti do subote, ali jasno je da imam više dilema oko prvih 11 nego što sam imao početkom pauze. Očekuje nas goropadni Hajduk s dobrim trenerom koji je započeo pozitivan niz rezultata koji sada već traje neko vrijeme.

A golman Simon Sluga je najavio:

- Puni smo samopouzdanja i svjesni smo svojih mogućnosti. Imamo respekt prema njima i ambijentu koji nas očekuje, no idemo s otvorenim kartama dolje uzeti bodove.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu