To je to što me zanima!

Bolje da je došao na Maksimir: Huligani napali i skinuli Peteva!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ivajlo Petev, bivši trener Ludogoreca kojeg su Mamići htjeli dovesti u Dinamo nakon otkaza Jurčiću, napadnut je na predstavljanju u Levskom. Huligani su ga skinuli...
Vidi originalni članak

Ivajlo Petev imao je "vatreno krštenje" na prvoj konferenciji za novinare u svom novom klubu. Bivši trener Ludogoreca kojeg su Mamići htjeli dovesti nakon otkaza Kruni Jurčiću, napadnut je od huligana Levskog. I to pred kamerama. 

Levski je otpustio srpskog trenera Slavišu Jokanovića i doveo Peteva. Ali to se očito nije svidjelo skupini huligana Levskog koja je upala na predstavljanje novog trenera.

- Gubi se! Ne zaslužuješ nositi plavu trenirku! - vikali su huligani na Peteva.

Nije se Petev htio spuštati na razinu maloumnih "navijača". On je sjedio i slušao uvrede. U jednom trenutku huligani su stali iza njega, podigli ga i skinuli mu trenirku. 

Bugarski trener krenuo je prema izlazu, ali izgrednici su mu prije toga skinuli i majicu pa je Petev polugol napustio prvu "presicu" u novom klubu.

Petev je bio trener Ludogoreca od 2010. godine. Nakon poraza u prvoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka od Slovana te tri dana poslije prvenstvenog poraza, dobio je otkaz. 

Mamić mu je ponudio mjesto na klupi "modrih", ali Petev je na kraju otišao u Levski. Navijači tog kluba nisu zaboravili Ivajlovu izjavu da je oduvijek bio navijač CKSA, ljutitog rivala Levskog...

Tajnoviti Ivajlo Petev: Dinamo? A vidjet ćemo, ne smijem reći...

Idi na 24sata

Komentari 58

  • Mate Hajduk 08.10.2013.

    hahaha koji cirkus, kao da gledam dynamo. cirkus colorado

  • miris kusa 08.10.2013.

    dobra skola , ali divljaci ostaju divljaci..

  • Elmaminjo 08.10.2013.

    dođite mi jedan po jedan, prebit cu vas ko macku ali kad ne budem u dinamu jer tad cu moci to uraditi

Komentiraj...
Vidi sve komentare