To je to što me zanima!

Bolje od ovoga stvarno ne može: Savršen hrvatski trio...

Hrvatska trojka u Euroligi ostvarila je isto toliko pobjeda. Mladost je slavila u Grčkoj, a Jug, poslije 17 godina, protiv mađarske momčadi Eger
Vidi originalni članak

Bili bismo zadovoljni i bodom, u Grčkoj se teško pobjeđuje, rekao je trener Mladosti Nikolić uoči gostovanja kod Olympiakosa. Nakon svih briljantnih partija nije poletio u nebo, svjestan je da je ova momčad u stvaranju i “osuđena” na velike oscilacije. Nasreću, veći dio utakmice bila je to prava Mladost koja se vraćala iz minusa i na kraju slavila 9-8.

- Bojao sam se utakmice jer smo nedavno imali iscrpljujući dvoboj s Jugom. Željeli smo jako krenuti s 2-0 u Euroligu, a teško da će u Grčkoj netko još slaviti - rekao je Vanja Udovičić koji je Grcima dao tri gola.

Ovom pobjedom Zagrepčani su napravili golem posao i s još dvije domaće pobjede sigurno će proći skupinu. Isto kao i jugaši koji su jučer prekinuli 17 godina dugi post.

Naime, posljednji put su protiv mađarskih momčadi u gostima slavili 1993. godine, pobijedili su tad BVSC. Ovaj put Dubrovčani su pobijedili Eger 10-9. Pobjeda je još veća jer zbog kazne momčad nije smio voditi prvi trener Elvis Fatović.

- Odigrali smo mirnu i odličnu utakmicu, točno kako smo se dogovorili - rekao je Dean Kontić, koji je preksinoć vodio Jug.

Savršenu vaterpolsku večer za hrvatske klubove u Euroligi upotpunilo je riječko Primorje koje je na svojem bazenu pobijedilo španjolskog prvaka Barcelonetu 8-6.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare