To je to što me zanima!

Velika pobjeda Lyona! Očajni Juventus nije stvorio priliku

Još jedno iznenađenje u prvim utakmicama osmine finala Lige prvaka. Lyon je na svom travnjaku pobijedio Juventus 1-0, Juventus koji nije stvorio poštenu priliku u 90 minuta
Vidi originalni članak

Lyon je priredio iznenađenje pobijedivši Juventus s 1-0 na svom terenu u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, a gol odluke zabio je Lucas Tousart u 31. minuti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bila je to prva pobjeda "Lavova" u pet međusobnih susreta protiv torinske "Stare dame".

Prvu priliku na utakmici vidjeli smo u 21. minuti, a zaprijetio je domaćin, no udarac glavom Kara Ekambija nakon ubačaja iz kornera završio je u vratnici. Daleko bolju igru Lyon je okrunio vodstvom u 31. minuti, a pogodak je postigao Tousart na asistenciju Houssema Aouara u trenucima dok su gosti bili s igračem manje jer se De Ligtu pružala pomoć.

Francuzi su u 40. minuti imali još jednu odličnu priliku, no Ekambi je pucao preko gola. Talijanski prvak u prvih 45 minuta nije pokazao ništa, a kako je igrao dovoljno pokazuje podatak da u prvih 45 minuta nije uputio niti jedan udarac u okvir domaćeg gola. 

Juve je u drugom dijelu pojačao pritisak, ali bez konkretne završnice i domaćin je uspio obraniti pogodak prednosti. U završnici je Dybali zbog minimalnog zaleđa poništen gol.

Uzvratni je susret 17. ožujka u Torinu.

 

Idi na 24sata

Komentari 88

  • fantazist 27.02.2020.

    Maurizio Sarri

  • purger 1973 27.02.2020.

    Nije dosođen koji jedanaesterac da se tetkica Penaldo proslavi! Dao Bag da ispali žabari.

  • KnezDomagoj 27.02.2020.

    No Mandžo, no party!

Komentiraj...
Vidi sve komentare