To je to što me zanima!

Bologna kupuje u Rijeci: Slavni talijanski klub želi Bradarića?

Talijanski mediji pišu danas kako će Rijeka najvjerojatnije prodati svog veznjaka koji bi trebao biti standardan dio Bologne Roberta Donadonija. Spominje se cijena od pet milijuna eura
Vidi originalni članak

Bologna bi mogla ovog ljetnog prijelaznog roka uložiti pet milijuna eura za Rijekinog Filipa Bradarića što bi bio veliki ulog kada se uzme u obzir da je riječ o klubu koji se nalazi u donjem dijelu tablice Serie A. Njezina financijska moć nije velika, ali Bologna je etablirani prvoligaš zadnje desetljeće.

Talijanski mediji pišu danas kako će Rijeka najvjerojatnije prodati svog veznjaka koji bi trebao biti standardan dio Bologne Roberta Donadonija.

Bivši igrač Milana, sada trener talijanskog prvoligaša, gaji napadački nogomet stoga bi se Bradarić prilično dobro uklopio u njegove planove. S druge strane, Bologna se već nekoliko sezona pokušava probiti u gornji dio tablice.

Sezona 2013/14 je bilo vrlo poučna za klub iz Emilia-Romagne. Sedmerostruki osvajač Serie A ispao je u Serie B, ali se već iduće sezone vratio u elitni rang. Zadnje dvije sezone završavao je na 14. odnosno 15. mjestu.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • DraženMuhvić 07.06.2017.

    Bologna slavni klub?! Možda slavne prošlosti, jedino što je njihova slavna prošlost završila još tamo 1974., kada je velika lova tek počela dolaziti u svjetski nogomet. Po takvim kriterijima je i Mađarska slavna reprezentacija (a davno je nestala "laka konjica")...

  • HighFlyer 06.06.2017.

    Rijeka će slijedeće sezone imat jaču momčad od ove koja je osvojila duplu krunu.

  • MARLES 06.06.2017.

    Koliko sam shvatio Damira Miškovića ovaj klub če samo zaradivat a sto manje ulagat i nakraju kada porastu zelje odnosno dode do granice koja se mora proč da bi klub rastao stagnirat ce nasto tipa Dinamo...Samo pare!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare