To je to što me zanima!

Bolt će igrati nogomet na SP-u? Žele ga u dresu Jamajke...

Bivši atletičar Usain Bolt mogao bi za igrati na sljedećem Svjetskom prvenstvu u nogometu. Predsjednik nogometnog Saveza Jamajke rekao je da bi ga voljeli vidjeti u pravoj utakmici
Vidi originalni članak

Na svjetskom prvenstvu u Kataru mogli bi gledati Usaina Bolta - to i ne bi bilo toliko čudno, da se ne radi o svjetskom prvenstvu u nogometu.

Iz vrha nogometnog saveza Jamajke stigla je vijest kako prate Bolta koji od kolovoza radi na svojoj nogometnoj karijeri u redovima australskih Central Coast Marinersa.

Nakon što je s atletskom reprezentacijom osvajao mnoga odličja, voljeli bi ga vidjeti i u nogometnoj reprezentaciji. 

- Razočaran sam jer nije potpisao za neki klub iz Jamajke, ali pratimo ga i u Australiji, gledamo kako igra. Ako se pokaže dobrim, trener će donijeti odluku i zvat ćemo ga u reprezentaciju. Voljeli bi ga vidjeti u ozbiljnoj utakmici - rekao je predsjednik jamajkanskog nogometnog saveza, Michael Ricketts.

Nije neki tehničar, ali upornost i brzina, bar ona bez lopte, ne mogu mu se oduzeti.

- Mogao bi biti veliko pojačanje za reprezentaciju kad bi malo poboljšao tehniku. Ako se od njega napravi dobar nogometaš, svakako ga želimo u reprezentaciji. Razgovarao sam već s nekim dečkima koji bi voljeli dijeliti svlačionicu s takvim sportašem - zaključio je predsjednik Ricketts.

Ako se Jamajka kvalificira na Mundijal u Kataru 2022., tamo ćemo možda gledati i Bolta. Bit će već u poznim nogometnim godinama (36), ali svojom bi pričom još jednom mogao promovirati državu. 

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • nekadnajbolji10 31.10.2018.

    Inače Jamajka je poznata država da sudjeluje svake 4g na SPu

  • Gerrard26 31.10.2018.

    Koliko talenata ne vidi profesionalni nogomet jer nemaju sreće a ovaj uglješa na račun toga što je poznat bi mogao dobiti priliku da zaigra i to s 32 godine, sve je to lakrdija...

  • ivan811 31.10.2018.

    sramota za nogomet!covjek s 32 godine poceo nogomet igrat i na temelju sponzora igrat ce profesionalni nogomet!

Komentiraj...
Vidi sve komentare