To je to što me zanima!

Bolt: Kakav bih ja nogometaš bio samo da su mi dali šansu!

Prije tri mjeseca sprinterski 'vanzemaljac' postao je otac. Uživa u roditeljstvu, ali i žali za nogometnom karijerom jer misli kako nije dobio pravu prigodu da pokaže sve što zaista zna s loptom
Vidi originalni članak

Legendarni jamajčanski sprinter Usain Bolt (34) kazao je za australsku TV postaju da mu nisu pružili 'poštenu šansu da se dokaže u australskoj A-ligi i postane profesionalni nogometaš'.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako se Bolt nadao nogometnoj karijeri

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jamajčanin, osmerostruki olimpijski prvak, pokušao je 2018. godine, nakon što je odustao od atletike, započeti nogometnu karijeru s klubom Central Coast Marinersima nadajući se da će ispuniti svoj dječji san da postane nogometaš.

No, iako je Bolt postigao dva gola u predsezonskom prijateljskom susretu, pregovori o osiguranju ugovora za australsku momčad u konačnici nisu uspjeli.

- Mislim da nisam imao pravih i poštenih šansi. Nisam radio stvari onako kako sam htio, ali mislim da bih bio dobar - rekao je Bolt za Channel Nine.

Prije pokušaja s Marinersima, svjetski rekorder na 100 i 200 metara bio je na probi u klubovima u Njemačkoj, Južnoj Africi i Norveškoj. Unatoč svemu, 34-godišnji Bolt, koji je prošlog svibnja postao otac djevojčice, izjavljuje da ne žali zbog pokušaja. 

- Ponekad pomislim da nije ispalo onako kako sam htio jer previše volim nogomet. I da, ponekad i dalje razmišljam o tome - zaključio je Bolt.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Jegi 15.11.2020.

    Ne vredjaj zupaniske lige, tamo ima tehnicara tri put boljih nego u prvoj.

  • Šumarko 06.08.2020.

    Brz si i to je to. Imas tehniku igraca 3. zupanijske lige, sta si ocekivao?

Komentiraj...
Vidi sve komentare