To je to što me zanima!

Bolt na treningu iznenadio Bayernove nogometaše...

Nogometaši su se oduševljeno fotografirali s Usainom Boltom, svjetskim rekorderom na 100 i 200 m, a 'padali' su i obostrani autogrami, pokloni
Vidi originalni članak

Nogometaši Bayerna u utorak su pomalo pali u drugi plan na večernjem treningu. Iznenada im je, naime, u posjet stigla ponajveća sportska zvijezda današnjice - najbrži čovjek svijeta Usain Bolt. Jamajčanin je stigao u München na pregled kod Bayernova liječnika, dr. Hans-Wilhelma Müllera Wohlfahrta. Kod uglednog je stručnjaka tražio mišljenje o ozljedi leđa zbog koje je odlučio da ove sezone više neće trčati, a navečer je svratio i u posjet igračima Bayerna i treneru Louisu van Gaalu.
Nogometaši su se oduševljeno fotografirali sa svjetskim rekorderom na 100 i 200 metara, a “padali” su i obostrani autogrami i pokloni. Bolt je još jednom istaknuo da je veliki obožavatelj nogometa i da je proveo puno vremena gledajući utakmice na nedavnom Svjetskom prvenstvu, ali je priznao i da je navijao za Argentinu koju su Nijemci deklasirali u četvrtfinalu (4-0). Jamajčanin je istaknuo Bastiana Schweinsteigera kao igrača koji mu se najviše sviđa u dresu “elfa”, dok je u Bayernu najviše oduševljen Franckom Riberyjem.
- Impresivni su mi njegovi slalomi s loptom u nogama - kazao je Bolt.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • the.king 11.08.2010.

    Jeste čuli da se Bolt htio slikat s Olićem al mu je Ola pobjegao.xD

  • gladijator 11.08.2010.

    Olić bi sigurno izgubio, ali ne bi jako zaostao! Osim toga Bolt otrči dvije-tri utrke,a naš Ola 90 minuta! Kad bi Bolt odigrao jednu tekmu sa Olićem zanima me tko bi bio brži na kraju tekme!!!

  • IP95 11.08.2010.

    lako mu je bit najbrzi covik na svitu kad se OLIĆ ne natjece :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare