To je to što me zanima!

Bolt navija za Real Madrid, ali trenirat će u Dinamovom dresu

Usain Bolt trenirao je jučer uoči nastupa na Hanžekovićevu memorijalu. Iako je velik prijatelj Ronalda, zagrijavat će se u plavom. Bolt i Dinamo imaju istog sponzora...
Vidi originalni članak

Mislim da ću trčati brže od rekorda mitinga. U dobroj sam formi i vjerujem u rezultat brži od 9,92 sekunde, izjavio je Usain Bolt nakon što je sletio u zagrebačku zračnu luku.

Terenac s logotipom Hanžekovićeva memorijala prevezao je posebnoga gosta pod pratnjom još dva zaštitarska vozila. Smješten je potom u hotelu Four Points Panorama jer navodno nije želio imati drukčiji tretman u odnosu na ostale. Osim, dakako, onih 250.000 eura, koliko se nagađa da će dobiti za nastup u Zagrebu.

- Lokacije kretanja Usaina Bolta drže se u tajnosti. Iskreno, niti ja ne znam gdje i kad trenira - izvijestila je Ivana Brkljačić, direktorica mitinga.

Veliki prijatelj Cristiana Ronalda i navijač Reala neće ostati dan dulje u Zagrebu, ali će dati potporu Dinamu tako što će se zagrijavati u dresu “modrih” ! Njega i zagrebački Dinamo povezuje sponzor, a to je Puma, s kojom je Bolt potpisao najunosniji ugovor u povijesti atletike. 

Nagađa se da će u samo tri godine inkasirati oko 150 milijuna kuna od te njemačke tvrtke. Danas u 11 sati pojavit će se na konferenciji za novinare, a sljedeći dan Zagreb će ući u povijest zbog nastupa najbržeg čovjeka na planetu...

Bolt bi se htio okušati na travnjaku

Jako volim nogomet. Zato bih htio pri kraju sportske karijere zaigrati u nekom manjem klubu. Čisto da vidim mogu li biti koristan, izjavio je nedavno Bolt, koji je već trenirao s Manchester Unitedom, Realom i Bayernom.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • kraljzvonimir_1 12.09.2011.

    Ljudima tamnije puti najbolje stoji dinamov dres...

  • DJDJ_1 12.09.2011.

    taj si sam otpuca dugu loptu u protivnicki šesnajsterac ,otrči nabzinu i zabije glavom i GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLL

  • cimby 12.09.2011.

    Napokon će i Bolt biti pristojno obučen , najbrži u najljepšem dresu !!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare